Witam was.
Kiedys z wami tu pisalam,ale zaduzo mi było ogarnac dwa wątki bo udzielalam sie juz na wątku planowania.
Ale podgladalam was i czasem podczytywalam.
Przede wszystkim chce pogratulować tym co się rozdwoily
A te co jeszcze w dwupaku cierpliwosci życzę
Ja 15 stycznia zglosilam sie ze skierowania mojego gina na wywolanie porodu tydz.przed terminem z powodu juz bardzo dokuczliwych dolegliwosci ciazowych.Rozchodzila mi sie kosc lonowa i wszystko sprawialo bol chodzenie spanie itd.
Zglosilam sie do szpitala zrobili ktg zero skurczy.przeszlam do gabinetu lekarza ktory mial mnie zbadac i mielismy podjac decyzję jak wywolamy.
I nagle skurcze przyszly same po badaniu okazalo sie ze mam dwa cm rozwarcia i sie cos samo zaczęło. Podjelismy decyzje ze poczekamy co sie samo bedzie dzialo.
No i u mnie tak szybko poszlo bo o 14 zaczelo sie cokolwiek dziac a o 17.40 Alanek byl juz z nami czyli expres do tego wszystko idealnie
Bez szycia itd
Mały rowniez wszystko idealnie
Podczytalam was trochę do dziewczyn w dwupaku
Ja rowniez probowalam różnych rzeczy na przyspieszenie i nic.
Dzien przed kolezanka mi podsunela cos nowego tz barszcz czerwony.
Troche posprzatalam wypilam barszczu wskoczylam do wanny z ciepla woda w tej wannie zrobilam masaz skutków i po wyjsciu sexik moze to jednak mi pomoglo
Do dziewczyn karmiacych na mi bardzo pomogło bo miałam malo pokarmu
1.herbata z mlekiem tz bawarka
2.cirmnie piwo karmi po nim zaraz cyce pełne
3.czeste przystawianie
Polecam pozdrawiam
Kiedys z wami tu pisalam,ale zaduzo mi było ogarnac dwa wątki bo udzielalam sie juz na wątku planowania.
Ale podgladalam was i czasem podczytywalam.
Przede wszystkim chce pogratulować tym co się rozdwoily
A te co jeszcze w dwupaku cierpliwosci życzę
Ja 15 stycznia zglosilam sie ze skierowania mojego gina na wywolanie porodu tydz.przed terminem z powodu juz bardzo dokuczliwych dolegliwosci ciazowych.Rozchodzila mi sie kosc lonowa i wszystko sprawialo bol chodzenie spanie itd.
Zglosilam sie do szpitala zrobili ktg zero skurczy.przeszlam do gabinetu lekarza ktory mial mnie zbadac i mielismy podjac decyzję jak wywolamy.
I nagle skurcze przyszly same po badaniu okazalo sie ze mam dwa cm rozwarcia i sie cos samo zaczęło. Podjelismy decyzje ze poczekamy co sie samo bedzie dzialo.
No i u mnie tak szybko poszlo bo o 14 zaczelo sie cokolwiek dziac a o 17.40 Alanek byl juz z nami czyli expres do tego wszystko idealnie
Bez szycia itd
Mały rowniez wszystko idealnie
Podczytalam was trochę do dziewczyn w dwupaku
Ja rowniez probowalam różnych rzeczy na przyspieszenie i nic.
Dzien przed kolezanka mi podsunela cos nowego tz barszcz czerwony.
Troche posprzatalam wypilam barszczu wskoczylam do wanny z ciepla woda w tej wannie zrobilam masaz skutków i po wyjsciu sexik moze to jednak mi pomoglo
Do dziewczyn karmiacych na mi bardzo pomogło bo miałam malo pokarmu
1.herbata z mlekiem tz bawarka
2.cirmnie piwo karmi po nim zaraz cyce pełne
3.czeste przystawianie
Polecam pozdrawiam