reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jezyk wiem ze to zaden argument tym bardziej jestem wkur,wiona bo momentqmi serio rece mi opadaja...

Emilchen nasz dzis budzil sie maks co 2h a od 5 do 6 lezal u ł na brzuchu
W koncu zasnal po 6 i spal do 8 i zaczal swoje rogi pokazywac do 11.50
W nocy sie tez wkurzylam na ł bo prosilam by zmienil malemu pieluche a on do mnie ze nie ma sily.
Nosz kut.wa ja musze miec siel 24h na dobe zmieniac pieluche, karmic, nosic i co tylko
I nikt nie pyta czy daje rade
Ehh znow mam zly dzien przez to wszystko

reklama
agulqa ale pisałaś, że Twój Ł ogólnie wstaje do małego i go przebiera i podaje do cyca, a mój mąż w ogóle się nie budzi! Ja mam jakiś czujnik wmontowany, ledwo mały piśnie a zbliża się godzina karmienia to już się budzę, a mój śpi w najlepsze :-p wtedy ja już zaczynam przebierać małego i budzę P, żeby zszedł na dół do kuchni zrobić mleko. Ale żeby tak sam się obudził i przebrał to chyba święto musiałoby być :-p

Zresztą teraz był chory i w ogóle z nami nie spał w sypialni. Ale już mu przeszło także dziś wielki powrót tatusia ;-)

Emilchen tak raczej wstaje, ale dzis generalnie nic nie slyszal spal sobie w najlepsze :p po prostu padam juz na pysk i tak jak wczesniej moze byc przymknela oko tak dzis wkurzylo mnie to na maksa

Mój Ł wstaje bez niczego, czasem sam nawet mówi, że pieluche zmieni czy mi Lile poda.

Była położna u nas.
Fajna babka nam się trafiła.
Obejrzała małą, założyła jej kartę do przychodni.
Ma przyjść w piątek z wagą to zobaczymy ile Lila przybrała od wyjścia ze szpitala.

A to pierwsze selfie z mamusią :-D

Załączniki

• 1421670866644.jpg
    1421670866644.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 49
hej!

oj, czytam same problemy ze spaniem lub karmieniem. ech... no jakoś trzeba to Laski przetrwać!
a nie mówiłam, że jak jest wiosna i słońce, to wszystkie problemy wydają się jakieś mniejsze? dzieci powinno rodzić się chyba w okresie wiosna-lato i koniec :-D

trzymam kciuki za wszystkie mamusie i niepokorne dzieciaczki :tak:

jezyk, to już tylko max 4 dni :tak:

miłego dnia. idę się zapić hippem ;-)

P.S. i nie urodze w czwartek, bo udało mi się załatwić z jedną babką co pracuje w lidlu, że mi te dresy odłoży, więc nie muszę iść walczyć o nie :-D:-D:-D:-D:-D

alecta, cudne :tak::tak::tak::tak:. Ty wyglądasz jak siostra Lili :-):-)

Dziewczyny, zapomniałam, jak to z tymi pieluchami jest. kiedy się je przebiera? pewnie przed karmieniem, żeby później brzuszka nie gnieść, ale przecież po karmieniu praktycznie zaraz jest kupa... :confused:

Ostatnia edycja:
alecta świetne selfie :-)

Z moim to nie tak, że on nie chce wstać, tylko śpi jak zabity! Ja go obudze to wstaje - chodzi robić to mleko - ale czasem mi szkoda, bo po co oboje mamy nie spać? ja jak już słyszę małego to nie zasnę i tak :sorry2:

reklama
Do góry