reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

hej!

ja może urodzę w czwartek, bo idę do lidla po dresy, a wiedząc co się dzieje w lidlach przy takiej okazji, to całkiem możliwe, że mnie tam rozniesie :-D:-D:-D:-D

miłego dnia! rozmnażajcie się kobiety :happy2::-D:-D. ja dziś na panieńskie idę :-D

reklama
Jenn moze ma sapke tak jak moj?
Charczy jak stary dziadek a nos czysty:p
Ja ubieram w body na dlugi i spiichy lub body na krotki i pajac
Do tego owijam w cieniutki kocyk tak jak w rozek i przykrywam ciut grubszym kocykiem
Albo spi z nami pod koldra
My mamy zimno w sypialni bo ja cale dnie mam okno otwarte stad tylemkocykow :p

Nulini biorac pod uwage ze 3kg zgubilam nic nie robiac to jestem pozytywnie nastawiona :-)

Sprite udanej imprezki

Jednak chyba fałszywy. Były skurcze co 7-8 minut, potem co 6, a teraz od 10 min cisza.
Pojawił sie dłuższy i bolesniejszy. Ale dopiero po 11 minutach :/

Ostatnia edycja:
To lipa. Na mnie za to R sie obrazil bo zasnal w chuscie i odlozylam go do lozeczka by w chacie ogarnac, obudzil sie po 3min troche zjadl i walczy ze soba by nie zasnac bo wie ze go odloze :p

Wszystkie rodza czy jak ze taka cisza?:p

Ostatnia edycja:
Jagoda zjadłA troche z obu cyców po 8 i od tego czasu śpi.ja zjadłam mega śniadanie szpitalne i w sumie teraz sie nudze.czekamy na wizyte pediatry.chciałabym chociaż troche pokarmić cycem,za dnia przynajmniej.bedziemy walczyć...dla mnie to nowość bo przy pierwszym dziecku miałam ogrom pokarmu a teraz tyle co nic...

Agula, chciałabym.
U mnie na pewno coś sie rozkręca, bo skurcze sa cały czas.
Mojej mamie akcja tez sie zaczynała w sobotę. I ze mną i z bratem. Brata urodziła o 23.40 a mnie o 00.20 ale juz w niedziele :)
Dzwoniłam do położnej. Kazała za godzinę znów wziasc kąpiel 30 min i nospe. Jakby nie przeszło, znów do niej dzwonić.
Jak ja juz chce moja Weronikę!!!!

U mnie od godziny bóle w krzyżu i takie mocniejsze i bardziej rozlane bóle miesiączkowe. Nie wiem czy to skurcze , ale wraca falami. nie potrafię nawet stwierdzić co ile nastepuje szczyt tego bólu ale idzie to dynamicznie. Cos mi sie zdaje ze jak sie nagle zaczeło to sie nagle skończy i bede tak chodzic jeszcze tydzien:wściekła/y:

reklama
Do góry