reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Suseł, w aptece babka dała mi taki preparat, że nawet podobno może przywrócić laktację na nowo: ********** się nazywa (Prenatal jak te witaminy). Po wypiciu 2 i herbatki z Hippa myślałam, że na nowo nawału dostałam ;-)
Jenn, ja i na dzień i na noc ubieram tak samo. Bodziak dł rękaw, pajacyk, owijam w kocyk z polaru np i przykrywam akrylowym kocykiem. Na nóżkach grubsze skarpety. Jak dziecku ciepło to dobrze śpi. Tylko też tak by nie przegrzać. Moja też czasami charczy...
Agulqa, gratki tylko 5 kg :)

reklama
Goferek- zdrowka dla małej i obyscie jutro wyszły do domu.

Agulqa- no brawo 5 kilo to już prawie nic.

Nulini- no jak notujesz to spoko :p

Doggi- no właśnie chociaż jedna się za mną wstawila, czekać na mnie!

Ja już po jednym turnieju. Cypek został zawodnikiem turnieju i dostał statuetkę. Walnal 9 bramek i zadowolony. Teraz odpoczywamy i na 15 jedziemy na turniej z Kacprem.

Laydeek- to trsymam kciuki i daj znać.

LayDeek go go go!
Oby teraz Weronika szybko wyszła z brzuszka!

Mi prawie wszystko zostało do zrzucenia.
Wczoraj jak weszłam na wagę to się załamałam normalnie.
Zeszło mi chyba tylko to co wyszło razem z Lilką :-(

Mysza na gorączkę to jedynie apap lub paracetamol.

Ej w ogóle jak mnie łeb nawala.
Ból czuję od karku po zatoki jakbym migrene jakąś miała i wyrobić nie mogę.
Boli zwłaszcza jak trzymam głowę pionowo, a jak leżę to jest ok.

Ja nie wiem co z tym moim karmieniem.
Młoda wisiała przy cycku chyba ze 2h, zasnęła i jak ją odłożyłam to już cyca szukała.
Miałam odciagniete mleko więc dałam jej z butli i wciągnęła prawie całe.
A cycków dzisiaj rano mi o mało nie rozsadziło...

LayDeeK to se wrogów narobiłas :p żart, trzymam kciuki za fajny poród jsk mój :)

Alecta mnie wczoraj tak łeb bolał :( aż wieczorem wzięłam apap oczywiście nie pomógł :p ale dziś juz ok

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini ja miałam straszne skurcze i bóle jak na @ i wyczytałam ze u niektórych kobiet tak jest ze wywołuje bóle/skurcze

No ja właśnie miałam takie skurcze i bóle jak na okres, całe podbrzusze, jajniory i przeszło :wściekła/y:
Hehe, a ja teraz pokutuję za dobre samopoczucie w ciąży i za karę te męczarnie na koniec :-D

MyszaKrK, EDYTUJ POSTY!

LayDeeK, nosz kurde, miałaś mnie przepuścić!!! Ale zazdrooooooooszczę :-(

jeżyk, gratulacje dla Cypka!!!

Ależ się ch.ujowo czuję, strasznie mi niedobrze :baffled:

Do góry