reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam, podczytuje Was przy karmieniu ale nie pamietam juz niestety:-(

Lay powodzenia! Oby to bylo juz to!:-D

Dziewczyny w szpitalach trzymam kciuki za szybki powrot bobasow do zdrowia!!

reklama
Laydeek szkoda ze fałszywy alarm, o a jednak nie? Nie nadążam :-D

Agulqa no proszę co za foszki :-D no brawo brawo 5kg to pikuś! Samo zleci ;-)

Goferek & & żebyście jutro wyszły! Ci lekarze to po****ni są...

Jenn no to dobrze wam idzie póki co oby tak dalej! :-) z ubieraniem to trzeba wyczuć w praktyce w teorii też pojęcia nie mam :p :-D

SPRITE hahaha :-D no po lidlu to wszystko możliwe :-D

Nulini rozkreci się! Do 20 dasz radę wierzę w Ciebie :-D :-D

Ja się boję cokolwiek robić żeby nie zacząć rodzic :-D A miałam posprzątać, chata wolna chciałam męża wykorzystać ale wolę nie ryzykować :-D więc leżę dalej plackiem :p

Femme nie wiem po kim on takie fochy wali ;-)
3kg zlecialo samo to moze kolejne 5tez zleci ;-)

Ja troche poprasowalam, musze pranko powiesic, pozmywalam. Ogolnoe ogarniam mieszkanie poki krol robert spi ;-)

LayDeeK, no to ja tak miałam wczoraj :wściekła/y: W nocy co 2-3 minuty, w dzień też 3 skurcze na 10 minut, a później przeszło :wściekła/y:
A najlepsze, że w ciąży z Tosią jechałam na porodówkę ze słabszymi skurczami i poszło, a teraz przeszło :wściekła/y:

Ja dzisiaj w Lidlu Młodą w spodnie obkupiłam, wzięłam jej 2 zestawy, żeby miała do przedszkola :-D

Aaaaa powiem tylko tyle...zapalenie piersi ....umieram z gorączka.....słabo...zimno.....help....cos w aptece?

Trzymam kciuki za dziś rodzące! !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nulini ja miałam straszne skurcze i bóle jak na @ i wyczytałam ze u niektórych kobiet tak jest ze wywołuje bóle/skurcze

Agulqa_b bardzo przykre wieści :( teraz tyle tej zarazy ze aż strach :(

Nulini ja cie i tak podziwiam bo długo wytrzymałas w super formie i samopoczuciu a teraz no cóż marne pocieszenie ale już zaraz koniec :)

LayDeeK a pokazałas to ginowi? Bo naprawdę mocna opuchlizna!!!!

LayDeeK a robiłaś badanie moczu? Czy białka nie masz? Bo nawet ja tak opuchnietych nie miałam!!! A miałam mocno i lekarz to sprawdzał!

Nulini ja brałam najpierw jedna na noc, a jak w poniedziałek mnie odeslali bo młody się obrócił przez poniedziałek i wtorek wkladalam se 3x2 kapsułki ale przestałam doustnie bo zgaga po nich mnie wykańczała

LayDeeK puki co dzieciaczki raczej starają się trzymać kolejności więc czekacie na jezyk ;)

Żelka ja robie z telefonu autokorekta nadała twojej córce nowe imię :p widzisz jakby Syn Sue ucieszył
Co do terminu ja się sugeruje tym co miałam podane do listy mamus styczniowych zaraz ci poprawie

Agulqa_b ja nawet się nie ważę bo siedzę i jem ciągle i mi mało mało mało

LayDeeK u mnie jak się zaczęło miałam skurcze co 4-5 min po prysznicu 2-3min po czym znów zwalnialy i były co 6min i potem znowu częstsze i po prysznicu znów to samo, a jak.pojechałam na porodowke to Sue w ogóle zatrzymały i przez godzinę nic nie było po czym jak ruszyło to rozwarcie od 3-10cm poszło w godzinę!!!

Mysza wspolczuje
Ja nie wiem co moze pomoc niestety

Doggi to ja moglabym w ogole nie jesc
Ł sie na mnie ciagle drze ze nic nie jem a ja nie jam uczucia glodu ostatnio
Jem po to zeby mleko bylo wartosciowe dla mlodego
Uzywasz juz laktatora?

reklama
Agulqa_b no to ja nadrabiam ciążę całą teraz :p laktator dziś pierwszy raz użyłam i jestem strasznie zadowolona, działa tak jak ma działać i pięknie mi odciąga, mimo że bałam się że nie złapie moich cyców bo są tak ogromne ale świetnie daje sobie radę!!

Do góry