reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Jenn moze ma sapke tak jak moj?
Charczy jak stary dziadek a nos czysty
Ja ubieram w body na dlugi i spiichy lub body na krotki i pajac
Do tego owijam w cieniutki kocyk tak jak w rozek i przykrywam ciut grubszym kocykiem
Albo spi z nami pod koldra
My mamy zimno w sypialni bo ja cale dnie mam okno otwarte stad tylemkocykow
Nulini biorac pod uwage ze 3kg zgubilam nic nie robiac to jestem pozytywnie nastawiona :-)
Sprite udanej imprezki
Charczy jak stary dziadek a nos czysty
Ja ubieram w body na dlugi i spiichy lub body na krotki i pajac
Do tego owijam w cieniutki kocyk tak jak w rozek i przykrywam ciut grubszym kocykiem
Albo spi z nami pod koldra
My mamy zimno w sypialni bo ja cale dnie mam okno otwarte stad tylemkocykow
Nulini biorac pod uwage ze 3kg zgubilam nic nie robiac to jestem pozytywnie nastawiona :-)
Sprite udanej imprezki
agulqa_b
Laydeek &&& by to nie byl falszywy alarm :-)
Zapowiada sie ze Robson bedzie prawdziwym chusciochem :-)
Zapowiada sie ze Robson bedzie prawdziwym chusciochem :-)
agulqa_b
To lipa. Na mnie za to R sie obrazil bo zasnal w chuscie i odlozylam go do lozeczka by w chacie ogarnac, obudzil sie po 3min troche zjadl i walczy ze soba by nie zasnac bo wie ze go odloze
Wszystkie rodza czy jak ze taka cisza?
Wszystkie rodza czy jak ze taka cisza?
Ostatnia edycja:
Jagoda zjadłA troche z obu cyców po 8 i od tego czasu śpi.ja zjadłam mega śniadanie szpitalne i w sumie teraz sie nudze.czekamy na wizyte pediatry.chciałabym chociaż troche pokarmić cycem,za dnia przynajmniej.bedziemy walczyć...dla mnie to nowość bo przy pierwszym dziecku miałam ogrom pokarmu a teraz tyle co nic...
Agula, chciałabym.
U mnie na pewno coś sie rozkręca, bo skurcze sa cały czas.
Mojej mamie akcja tez sie zaczynała w sobotę. I ze mną i z bratem. Brata urodziła o 23.40 a mnie o 00.20 ale juz w niedziele
Dzwoniłam do położnej. Kazała za godzinę znów wziasc kąpiel 30 min i nospe. Jakby nie przeszło, znów do niej dzwonić.
Jak ja juz chce moja Weronikę!!!!
U mnie na pewno coś sie rozkręca, bo skurcze sa cały czas.
Mojej mamie akcja tez sie zaczynała w sobotę. I ze mną i z bratem. Brata urodziła o 23.40 a mnie o 00.20 ale juz w niedziele
Dzwoniłam do położnej. Kazała za godzinę znów wziasc kąpiel 30 min i nospe. Jakby nie przeszło, znów do niej dzwonić.
Jak ja juz chce moja Weronikę!!!!
U mnie od godziny bóle w krzyżu i takie mocniejsze i bardziej rozlane bóle miesiączkowe. Nie wiem czy to skurcze , ale wraca falami. nie potrafię nawet stwierdzić co ile nastepuje szczyt tego bólu ale idzie to dynamicznie. Cos mi sie zdaje ze jak sie nagle zaczeło to sie nagle skończy i bede tak chodzic jeszcze tydzien
reklama
agulqa_b
Susel moze sie uda
Sprobuj tej herbatki na laktacje
Laydeek moze uda sie dzisiaj
Groszq moze nie bedzie tak zle ;-)
Sprobuj tej herbatki na laktacje
Laydeek moze uda sie dzisiaj
Groszq moze nie bedzie tak zle ;-)