reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

hej!

ja może urodzę w czwartek, bo idę do lidla po dresy, a wiedząc co się dzieje w lidlach przy takiej okazji, to całkiem możliwe, że mnie tam rozniesie :-D:-D:-D:-D

miłego dnia! rozmnażajcie się kobiety :happy2::-D:-D. ja dziś na panieńskie idę :-D

reklama
Jenn moze ma sapke tak jak moj?
Charczy jak stary dziadek a nos czysty:p
Ja ubieram w body na dlugi i spiichy lub body na krotki i pajac
Do tego owijam w cieniutki kocyk tak jak w rozek i przykrywam ciut grubszym kocykiem
Albo spi z nami pod koldra
My mamy zimno w sypialni bo ja cale dnie mam okno otwarte stad tylemkocykow :p

Nulini biorac pod uwage ze 3kg zgubilam nic nie robiac to jestem pozytywnie nastawiona :-)

Sprite udanej imprezki

Jednak chyba fałszywy. Były skurcze co 7-8 minut, potem co 6, a teraz od 10 min cisza.
Pojawił sie dłuższy i bolesniejszy. Ale dopiero po 11 minutach :/

Ostatnia edycja:
To lipa. Na mnie za to R sie obrazil bo zasnal w chuscie i odlozylam go do lozeczka by w chacie ogarnac, obudzil sie po 3min troche zjadl i walczy ze soba by nie zasnac bo wie ze go odloze :p

Wszystkie rodza czy jak ze taka cisza?:p

Ostatnia edycja:
Jagoda zjadłA troche z obu cyców po 8 i od tego czasu śpi.ja zjadłam mega śniadanie szpitalne i w sumie teraz sie nudze.czekamy na wizyte pediatry.chciałabym chociaż troche pokarmić cycem,za dnia przynajmniej.bedziemy walczyć...dla mnie to nowość bo przy pierwszym dziecku miałam ogrom pokarmu a teraz tyle co nic...

Agula, chciałabym.
U mnie na pewno coś sie rozkręca, bo skurcze sa cały czas.
Mojej mamie akcja tez sie zaczynała w sobotę. I ze mną i z bratem. Brata urodziła o 23.40 a mnie o 00.20 ale juz w niedziele :)
Dzwoniłam do położnej. Kazała za godzinę znów wziasc kąpiel 30 min i nospe. Jakby nie przeszło, znów do niej dzwonić.
Jak ja juz chce moja Weronikę!!!!

U mnie od godziny bóle w krzyżu i takie mocniejsze i bardziej rozlane bóle miesiączkowe. Nie wiem czy to skurcze , ale wraca falami. nie potrafię nawet stwierdzić co ile nastepuje szczyt tego bólu ale idzie to dynamicznie. Cos mi sie zdaje ze jak sie nagle zaczeło to sie nagle skończy i bede tak chodzic jeszcze tydzien:wściekła/y:

reklama
Do góry