reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Jestem cała w stresie.. na 8 jedziemy do urzędu stanu cywilnego a potem do szpitala, no i dopiero okaże się, czy mały może wyjść do domu. Boję się jak cholera, bo nie wyobrażam sobie kolejnego tygodnia bez niego.. :-( Oby było wszystko dobrze..
Mommy ja byłam spuchnięta jak balon - przytyłam 30 kg z czego połowa to była woda no i miałam białko w moczu.
U Ciebie tego nie ma więc nie masz się co przejmować tylko ciśnienie kontroluj ;-)
Jenn trzymam kciuki żebyście wrócili z Piotrusiem do domku.
LayDeek ja też nie widzę :-(
Dzisiaj mija nam 3 doba.
Trzymajcie kciuki żebyśmy mogli iść do domu, bo mam już dosyć szpitala.
No i mam nową laske po cc w sali.
Powiem Wam, że jak na nią patrzę to stwierdzam, że ze mną chyba nie było tak najgorzej...
U Ciebie tego nie ma więc nie masz się co przejmować tylko ciśnienie kontroluj ;-)
Jenn trzymam kciuki żebyście wrócili z Piotrusiem do domku.
LayDeek ja też nie widzę :-(
Dzisiaj mija nam 3 doba.
Trzymajcie kciuki żebyśmy mogli iść do domu, bo mam już dosyć szpitala.
No i mam nową laske po cc w sali.
Powiem Wam, że jak na nią patrzę to stwierdzam, że ze mną chyba nie było tak najgorzej...
Jenn, wrocicie dzis do domu :-)
Dzieciaczki sie pojawiły to i forum trochę ucichło :-)
Spałam dzis jak zabita. Sny miałam z du.py. 3x wstawanie do toalety. Ale sen mocny :-)
U mnie dalej cisza. Choć jak wczoraj przyszła pielęgniarka do męża zrobic zastrzyk, to stwierdziła ze porod tuż tuż, bo brzuszek twardy jak kamień. Czekam cierpliwie :-) Niewiele juz nas zostało ;-)
Miłego dnia babeczki !
Dzieciaczki sie pojawiły to i forum trochę ucichło :-)
Spałam dzis jak zabita. Sny miałam z du.py. 3x wstawanie do toalety. Ale sen mocny :-)
U mnie dalej cisza. Choć jak wczoraj przyszła pielęgniarka do męża zrobic zastrzyk, to stwierdziła ze porod tuż tuż, bo brzuszek twardy jak kamień. Czekam cierpliwie :-) Niewiele juz nas zostało ;-)
Miłego dnia babeczki !
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LayDeeK, ja całe dnie mam brzuch jak kamień, twardy i ciągnący, a na poród się nie zanosi
LayDeeK, ja całe dnie mam brzuch jak kamień, twardy i ciągnący, a na poród się nie zanosi
Nulini, weźmie nas z zaskoczenia :-)
femme fatal
Mama Ninki :)
Jenn &&& żebyś wróciła dzisiaj z Piotrusiem do domu
Alecta za was też trzymam kciuki :-)
NULINI jeszcze masz 3 dni! Dasz radę
LAYDEEK ty też pewnie na dniach urodzisz ;-)
Ja dzisiaj sprzedaje Nine do mamy na noc dawno nie była a sobie robie dzień lenistwa z filmami :-)
Alecta za was też trzymam kciuki :-)
LAYDEEK ty też pewnie na dniach urodzisz ;-)
Ja dzisiaj sprzedaje Nine do mamy na noc dawno nie była a sobie robie dzień lenistwa z filmami :-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Indi gratki! Synek sliczny :-)
Jenn mnie ponad tydzien bolalo ale nic nie bralam
Alecta, jenn &&&
Jenn mnie ponad tydzien bolalo ale nic nie bralam
Alecta, jenn &&&
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Już mi pomysłów brakuje, seks nie działa, mycie okien nie działa, sprzątanie nie działa, wiesiołek-ch.ujołek mogę sobie w dupę wsadzić, bo nie działa, MASAKRA!