reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja zamykam żaluzje bo mam tak brudne okna, ze patrzeć nie mogę :p

KUR.de nie uwierzycie!!!!!!
Właśnie miałam 3 kontrole z ZUS-u!!!!!!!!

reklama
Sprite, ja mam zakaz mycia okien. Mama przyjedzie po porodzie to zaoferowała sie ze umyje.

A ten ZUS naprawdę poje.bany. Mąż do babek, ze w ostatniej chwili wpadły! Te wielkie oczy!

LayDeeK mogłaś się spytać czemu Cię tak 'lubią". Masakra z tym SRUSEM

Jenn, Alecta miłego dnia już u siebie w domku

Melduję że wracam do rzeczywistości, ale nadrabiać nie będę;-)

Jenn super!

Laydeek zartujesz?!

Ja sie wlasnie wykapalam. Mlody nie chcial wpac wiec wsadzilam go w fotelik do samochodu na yt puscilam piosenki dla dzieci i siedzial ze mna w lazience :p
Musze sie ogarnac i biore go na spacer bo pogoda cuuuudna

Brak mi słów :-) O ile pierwsza kontrole przeżywałam, tak z drugiej i trzeciej chce mi się śmiać.

Ja mam dzis w planach umyć łazienkę! Wczoraj mycie lodówki mnie na maxa zmęczyło :p

LayDeeK, ja na filmach skupiam się bez problemu, ale w ciąży mam tylko ochotę na filmy akcji, thrillery, dreszczowce, jak gdzieś leci jakaś komedia, to aż mnie trzęsie :-p W kwestii książek to nawet nie wiem, bo ostatnio się na audiobooki przerzuciłam i na tym łatwiej mi się skupić :-D
Brzuszek jest, ale cholernie wysoko jak zwykle :angry:
O Boże, bratnia duszo!!!
Ja też jestem cholernie niecierpliwa...

jeżyk, ja teraz ktg miałam leżąc na plecach (bałam się zmienić pozycję, żeby zapisu nie przerwać) i później przez cały dzień myślałam, że umrę z bólu :-( Nie lubię ktg :-(

femme, zamień się, mój styczeń stoi w miejscu, mam bez przerwy wrażenie, że jest tuż po Nowym Roku :eek:

sprite,
ja uwielbiam wiosnę, to ciepełko, to chyba moja "najulubieńsza" pora roku, ale nie umiem się nią cieszyć, jak nie ma zimy wcześniej :-(
U mnie dziś iście wiosennie, słońce, ciepło, a ja chcę śnieg i mróz :-(

jenn, SUPER!!! Wreszcie się sobą nacieszycie!!!

alecta,
wspaniale!!! Weekend w piąteczkę :-D

jenn super że wreszcie jedziecie do domku :) wreszcie się sobą nacieszycie ! :)

mnie styczeń też się dłuży... zaraz zabieram się za sprzątanie a jak skończe to będę robić ciasto bo taką mam ochotę że nie pytajcie Moje Wypieki | Brownies z dulce de leche , jeszcze nigdy go nie robiłam ale trudne nie jest więc powinno się udać ;)

na poród póki co się nie zapowiada :(

a co do zusu ja kontroli żadnej nie miałam... teraz mnie stresują bo w zeszłym tygodniu w czwartek zanosiłam l4 a do tej pory w pue nie ma żadnej decyzji.. długo czekacie na te decyzje?

reklama
Do góry