reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Jenn super!
Laydeek zartujesz?!
Ja sie wlasnie wykapalam. Mlody nie chcial wpac wiec wsadzilam go w fotelik do samochodu na yt puscilam piosenki dla dzieci i siedzial ze mna w lazience
Musze sie ogarnac i biore go na spacer bo pogoda cuuuudna
Laydeek zartujesz?!
Ja sie wlasnie wykapalam. Mlody nie chcial wpac wiec wsadzilam go w fotelik do samochodu na yt puscilam piosenki dla dzieci i siedzial ze mna w lazience
Musze sie ogarnac i biore go na spacer bo pogoda cuuuudna
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LayDeeK, ja na filmach skupiam się bez problemu, ale w ciąży mam tylko ochotę na filmy akcji, thrillery, dreszczowce, jak gdzieś leci jakaś komedia, to aż mnie trzęsie W kwestii książek to nawet nie wiem, bo ostatnio się na audiobooki przerzuciłam i na tym łatwiej mi się skupić
Brzuszek jest, ale cholernie wysoko jak zwykle
O Boże, bratnia duszo!!!
Ja też jestem cholernie niecierpliwa...
jeżyk, ja teraz ktg miałam leżąc na plecach (bałam się zmienić pozycję, żeby zapisu nie przerwać) i później przez cały dzień myślałam, że umrę z bólu :-( Nie lubię ktg :-(
femme, zamień się, mój styczeń stoi w miejscu, mam bez przerwy wrażenie, że jest tuż po Nowym Roku
sprite, ja uwielbiam wiosnę, to ciepełko, to chyba moja "najulubieńsza" pora roku, ale nie umiem się nią cieszyć, jak nie ma zimy wcześniej :-(
U mnie dziś iście wiosennie, słońce, ciepło, a ja chcę śnieg i mróz :-(
jenn, SUPER!!! Wreszcie się sobą nacieszycie!!!
alecta, wspaniale!!! Weekend w piąteczkę
Brzuszek jest, ale cholernie wysoko jak zwykle
O Boże, bratnia duszo!!!
Ja też jestem cholernie niecierpliwa...
jeżyk, ja teraz ktg miałam leżąc na plecach (bałam się zmienić pozycję, żeby zapisu nie przerwać) i później przez cały dzień myślałam, że umrę z bólu :-( Nie lubię ktg :-(
femme, zamień się, mój styczeń stoi w miejscu, mam bez przerwy wrażenie, że jest tuż po Nowym Roku
sprite, ja uwielbiam wiosnę, to ciepełko, to chyba moja "najulubieńsza" pora roku, ale nie umiem się nią cieszyć, jak nie ma zimy wcześniej :-(
U mnie dziś iście wiosennie, słońce, ciepło, a ja chcę śnieg i mróz :-(
jenn, SUPER!!! Wreszcie się sobą nacieszycie!!!
alecta, wspaniale!!! Weekend w piąteczkę
jenn super że wreszcie jedziecie do domku wreszcie się sobą nacieszycie !
mnie styczeń też się dłuży... zaraz zabieram się za sprzątanie a jak skończe to będę robić ciasto bo taką mam ochotę że nie pytajcie Moje Wypieki | Brownies z dulce de leche , jeszcze nigdy go nie robiłam ale trudne nie jest więc powinno się udać
na poród póki co się nie zapowiada
a co do zusu ja kontroli żadnej nie miałam... teraz mnie stresują bo w zeszłym tygodniu w czwartek zanosiłam l4 a do tej pory w pue nie ma żadnej decyzji.. długo czekacie na te decyzje?
mnie styczeń też się dłuży... zaraz zabieram się za sprzątanie a jak skończe to będę robić ciasto bo taką mam ochotę że nie pytajcie Moje Wypieki | Brownies z dulce de leche , jeszcze nigdy go nie robiłam ale trudne nie jest więc powinno się udać
na poród póki co się nie zapowiada
a co do zusu ja kontroli żadnej nie miałam... teraz mnie stresują bo w zeszłym tygodniu w czwartek zanosiłam l4 a do tej pory w pue nie ma żadnej decyzji.. długo czekacie na te decyzje?
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta o widze ze tez do domku
Super
Moj wyn znowu wlaczyl syreny na cala wies
Super
Moj wyn znowu wlaczyl syreny na cala wies