reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta nie mam.
Ale chodzi o to ze on sam nie chce byc w sensie musze go przytulac miziac czy cokolwiek
Ewidentnie cos mi dzis nie pasuje
Na szczescie zasnal znowu, spi i nas w sypialno teraz wiec jak cos to klade sie obok i zasypia znowu

Nulini ja juz sama nie wiem czy to katar czy nierozwinieta do konca krtan ze tak charczy...
Widzisz madry polak po szkodzie...
Ł wroci to sprobuje mu wyczyscic i zobaczymy ze serio ja nie umiem czy nos pusty

Gosiane ale on spal ladnie po min 2h i dzis mi cos nie pasuje

reklama
mój młody to rawie taki jak gosiane ;-). i co zrobić? NAUCZYĆ się z tym żyć :-D:-D

alecta, mmm... pięknie!

Doggi, jesteś w 40 tygodniu. w moim szpitalu by pomarudzili, ale nie odesłali. pewnie daliby coś na rozwarcie. ale nie wiem jak tam u Ciebie w szpitalu praktykują.

Doggi- ja mam tak jak Ty, a na ktg wyszło zero skurczy.
Ja bym na Twoim miejscu pojechała, żeby tylko pod ktg Cię podpieli i sprawdzili.

Agulqa- bo może nie ma czego odciągnac, może jest za sucho. Kup spray do noska który właśnie rozpyla taką mgielke.

Do odkurzacza? Ło matko :-D To krzywdy to nie zrobi? Musze to na internetach zobaczyć :-D

Alecta ale słodkości :-)

Lay dlatego ja korzystam jeszcze póki mogę ;-)

Nulini daj makowca , podziel się nie bądź taka! Poćwiczę póżniej z tym foto bo mam na tel.

Chyba pojadę, bo nic nie przechodzi boli jak diabli jak przychodzi skurcz to chodzić nie mogę tylko wyginam się jak nienormalna. Tylko z drugiej gdyby to było to bolałoby coraz bardziej a mnie bolało bardziej do pewnego momentu i koniec i teraz boli cały czas tak samo.

W poniedzialek jak miałam ktg miałam skurcze w zakresie 60-80 i ich praktycznie nie czułam tylko lekkie kłucie w podbrzuszu i twardnienie, a teraz to jest taki już ból z prawdziwego zdarzenia.

LayDeeK wg ostatnich "obliczeń" gina stwierdził że termin mam na 16.01 nie wiem na jakiej podstawie ale sobie tak policzył.

Poczekam aż T wróci z zakupów i chyba pojedziemy bo nie mam siły od tej 5 cały czas mnie boli tak cholernie wiec albo niech rozruszaja albo zatrzymają bo ja nie ogarniam już

Jezyk ja podobnie, 23 mam się stawić w szpitalu jak nie urodze do tego czasu. Boje się strasznie ze to nie jest to i mnie zostawią i nic nie zrobią. To mnie przeraża

reklama
Do góry