reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi, a Teściowa nie potrafi czegoś załatwić? choć wiadomo, że jeszcze łatwiej byłoby gdybyś chociaż po terminie była, a skoro gin wyliczył na 16. sama nie wiem. głupie to wszystko.

reklama
Sprite głupie głupie bo cała ciążę id początku był 14.01 i wg om i wg usg początkowych a teraz nagle zmienił zdanie... Twierdząc że dwa dni nie robi różnicy no cóż jemu nie robi mi robi bardxo dużą różnicę :/
A tesciowa nic nie załatwi bo decyzyjny jest ordynator a on jest hmmm jakby to ująć... Truuuudnym człowiekiem

Doggi, szkoda :-(. a z tym terminem to mi ta jędza na tym usg ostatnim też powiedziała, że co to za różnica 3 dni :baffled::baffled:. bo u mnie z tym terminem podobnie. nie wiem, co Ci doradzić. najlepiej jakby Ci wody odeszły. ale to tak nie działa, że mamy co chcemy, ech.

Doggi- ja mam tak jak Ty, a na ktg wyszło zero skurczy.

Powiedz mi Bejbe, zero skurczy to co, normalnie płaska linia, czy po prostu skurcze poniżej 50%?

Mommy, u mnie każdy dorosły przerażony Katarkiem i nijak nie idzie wytłumaczyć, że przecież przez to, że rurka cienka, to nie ssie z taką mocą, żeby krzywdę zrobić :-p Ale wynalazcę urządzenia powinni NOBLEM odznaczyć!!!

Doggi, u mnie ordynator gbur, już czuję, że będzie ciężko :no: Z Tosią ordynatorem był kumpel mojej babci, a teraz jakiś obcy typ i też się boję, że mi oxy nie dadzą albo zastrzyków na rozwarcie :wściekła/y:
Żałuję, że wczoraj z położną nie zagadałam, ale jakoś nie pomyślałam :-(

Nulini- linie były i niby się pisało na 30-40 ale na wydruku w rubryczce skurcze było wydrukowane zero i nie dopytywalam od kiedy liczy się skurcz.

U mnie tez na ktg nic się nie dzieje. Moze ze dwa na 40 byly i wsio.

Doggi jak cię tak trzyma i trzyma to mam nadzieje ze to juz to! &&&&&&

Puki co sytuacja wygląda jak przy porodzie z Olą. Tez skurcze obudziły mnie kolo 5 i męczyły męczyły kolo 17 zaczęły robić się mocniejsze (oczywiście rozwarcia brak) i byłam na patologi pod ktg gdzie było coraz ciężej i ciężej i dopiero kolo 22 odeszły mi wody i miałam rozwarcie dopiero 2cm co prawda jak juz wody poszły to dalsze rozwarcie pykło raz dwa ale długo długo nic poza bólem nie było

Jezyk skurcze na ktg muszą mieć chyba jakiś specjalny kształt

Ps zmiana, już teraz zaczynają się mocniejsze 3h wcześniej niż przy oli. Niech to będzie to i się posuwa do przodu zniose największy ból Wiedząc że to prowadzi do rozwiązania. Idę się trochę położyć i przynykac oczy w czasie między skurczami. I się trochę ogrzać bo mam dreszcze takie ze mnie telepie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry