reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

jeżyk, no to czyli to samo, co u mnie, wczoraj miałam dwa na 40%.
A położna mi mówiła, że dopiero od 50% wzwyż mówi się o skurczach, śmiała się, że na ktg od razu widać, kto udaje, bo jak laska jęczy i wyje, że boli, a na wykresie 50%, to wiadomo, że jeszcze nie wie, co to ból ;-)

Doggi, oby to już było to!

reklama
Doggi- no to melduj nam. I czekamy na Stacha.

Ja też mam skurcze. Szkoda że rano na ktg ich nie było. Teraz będę się męczyć i czekać aż przejdą.

Doggi trzymam kciuki żeby to było to!
Stachu wyłaź!

Ja się nie wypowiadam co do skurczy.
Na ktg zawsze miałam płaską linie i może z jeden czy 2, które doszły do 30 :p
Tak na prawdę dopiero wczoraj poznałam co to skurcz i jak to boli.
No i powiem szczerze, że wolałabym się pomęczyć z takimi skurczami, a później być sprawną przy dzidziusiu od razu niż nie czuć bólu podczas porodu, a później męczyć się 1,5 dnia żeby w ogóle wstać :-/

Alecta, Toja Lilunia jest przeslodka !

Doggi, mam nadzieje, ze to juz to, trzymam kciuki.

Nulini, nie rob mi smaka na makowca. To jedno z moich ulubionych ciast, tylko ze ja jestem beztalenciem totalnym jesli chodzi o gotowanie czy pieczenie. Sama sobie nie zrobie a tez wlasnie od jakiegs czasu za mna chodzi :(

Dziewczyny, tak sobie mysle, ze czekalysmy na nasze malenstwa 9 mcy, ale ja mam wrazenie, ze ten ostatni czas przed porodem to cale wieki trwa. Serio, ja juz nie wiem co ze soba mam zrobic.

Troszkę was nadrobiłam ale tak dużo piszecie że ciężko za wami nadążyć ;)

Alecta Lila jest słodka !
Dogi trzymam kciuki żeby Stachu zdecydował się już wyjść ! :)

i zgadzam się z Indi ten czas przed porodem się tak dłuży... ja też już nie wiem co ze sobą zrobić. Czekam na tego mojego synusia i czekam ;)

Jeśli chodzi o zapis skurczy na KTG to ja KTG nigdy nie miałam więc nie wiem co i jak. W ogóle skurczy to też chyba nigdy nie miałam ;)

Nulini dawaj kawałek makowca!

Doggi trzymaj się, ja myślę że to to!

Alecta ja tez właśnie takie zapisy mialam zawsze jak ty. A powiedz mi dalej cie nie postawili? Mnie wygonili z lozka w 1 dzien pamiętam. No i masz racje bo porod sam bezbolesny ale pozniej ciężko jest zanim czlowiek sie spionizuje i dojdzie do siebie. A z Lilą wygladacie obie super!

Jezyk u mnie wczoraj bylo chyba ze 12 stopni i slonce. Wiosne bylo az czuc w powietrzu.

reklama
U mnie od rana piękne słonko a przed chwilą to jakieś oberwanie chmury było ;o lał deszcz i wichura straszna - ale przeszło już ;)

Do góry