reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

MOMMY - to też zapraszam do mnie na sprzątanie :-D :-p

LAYDEEK -a do Ciebie wbijam się na kolację ! mmm ale bym wypiła takiego kompociku do tej sałatki :tak:

Też muszę choinkę wywalić tylko że Nina protestuje a ta cholera mimo że w ogóle nie podlewana nie chce się posypać :-D

reklama
he he Doggi każdy by chciał, chociaż ty jesteś szczupła laska to szybko pójdzie. Ja dziś zakupiłam wagę, bo swoją miałam mało dokładną i będę patrzeć na postępy. Po ciąży zostało ok 1,6 więc źle nie jest. Ale ja i tak mam trochę do zrzucenia.

LayDeek ale pech ze akurat teraz :(

Goferek u mnie mieszkanie wyglada jak po przejsciu tornada (caky dzien w domu siedzimy bo pogoda paskudna) tez przygarne pomoc sprzatajaca ;)

Elutka no masakra za oknem teraz jeszcze leje do tego.

Ja wlasnie tez choinkę musze rozebrać bo kto to później zrobi.

ALECTA - jak Ci tam dorwałaś coś do jedzenia ? :-D na sali masz jakieś ciekawe przypadki ? :-p

Taa, jedna babeczka dzisiaj wyszła, ale dorzucili nam nową...
Leży z balonikiem, to jej druga ciąża i ciągle tylko gada o swoich skurczach, które miała przy 1 porodzie i w ogóle jej poród jest tu tematem nr 1.
Chyba wydaje jej się, że nas to bardzo interesuje :p
Najlepsze jest to, że laska co też z nami leży jest w 1 ciąży, a ta jak tak opowiada to tamta zaczyna stresa łapać, bo młoda jest, nie rodziła i nie wie w sumie czego się spodziewać.
Na szczęście czas telewizyjny się skończył i nie lecą już trudne sprawy czy coś takiego.
Ja na szczęście mam łóżko za tv więc nie musiałam tego oglądać, ale wszystko słyszałam :p

Doggi możesz wpaść do mnie jakiś dobry obiadek mojemu zrobić :p
Bo bidulek mi uschnie.
Potrafi gotować i to całkiem dobrze, ale zanim do domu wróci to już późno jest i w sumie dopiero jutro jakiś porządny obiad zje.

Stokrotka, kciuki za badania Igi! :tak::tak:

alecta, a macie tv na złotówki?

femme, spokojnie. ja jestem ostatnia na liście porodowej... :baffled:

LayDeek, oooooo tego to ja też już mam serdecznie dość. tycia! ooo fuuujjjj. codziennie mam większy wstręt do tego cielska. fefe

moja choinka już w piwnicy. miałam już dość świątecznego klimatu. ja na wiosnę czekam i wszystko co zimowe to teraz jest u mnie BEEEE.

pojechałam z młodym na sklepy. ale się wymęczyłam. o jak mi dobrze. wszystko mnie boli. jak po siłowni, och!!! zajebiste uczucie :tak::tak::tak: tyle, że dopiero obiad robię :confused:, a młody mi usnął w aucie i z płaczem wszedł na górę, obrażony położył się do lóżka i dalej śpi :shocked2:

trzymam za Was kciuki ciężaróweczki moje :-) juz niedługo

dla rozpakowanych dużo siły ;-)i zdrówka

Stokrotka &&&&& za Iguni badania

ja miałam bardzo fajne babeczki w sali ,wszystkie 3 urodziłyśmy 2 stycznia,ja pierwsza ;-) a w ogóle Gniewko jest pierwszym noworodkiem w powiecie,bo 1 stycznia nikt nie rodził,a że jest tylko jeden szpital to na pewno jest pierwszy,jeszcze niezapisany,bo w poniedziałek jedziemy na zdjęcie szwów i cewnika to od razu do usc,bo P pracuje i jesteśmy do południa sami ,a we wtorek mamy położną
mleko odciągam i mały je z butli bo przy cycu się drze i zaczęły się wczoraj pierwsze kolki
tyle u nas :tak:

reklama
Do góry