reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Stokrotka- a nie powiedzieli czemu? Trzymam kciuki, będzie dobrze.

Laydeek- zdrowka dla niego i niech się trzyma z dala od Ciebie.

U nas pogoda też masakryczna. I hormony się i mi udzielają. Właśnie płacze bo mąż pojechał na nocke, a ja jakoś źle się dziś czuję :(
Byliśmy na pizzy i na treningu, nawet do Rossmana nie poszlam, bo mi się nie chciało.
U nas ksiądz będzie jutro i potem chłopaki choinkę rozbiora i wyniosą.

Bada- dajesz już coś na kolki czy jeszcze nie?

Goferek- to ja się zapisuje jako pierwsza ;)

Megami- dobrze, że z serduszkuem wszystko ok. No i nareszcie w domu ;)

Mcpearl- ciekawe czy to przepuklina, a jeśli tak to od czego???

Alecta- dobrze że Nikola już nie płakała i że od poniedziałku już będzie Ł w domu.

reklama
Hej, troche sie nie odzywalam bo ciezko momentami
Wybaczcie ale nie nadrabiam bo to chyba niemozliwe.
Maly dzis w nocy nie spal ponoc od 2.40 jak skonczylam go karmic do 6.30 az znow nie zaczelam go karmic
Pisze ponoc bo ja spalam, ł mi opowiqdal ze cala noc mu brzuszek masowal albo mizial, chyba mial kolke
Ale ja w miare wyspalam sie tej nocy wiec zle nie jest.
Mama jedzie w nd do domku, szkoda.
Szybko mi tem tydzien zlecial tym bardziej ze codziennie dom pelen ludzi :-\

femme, moja choinka nie piła w ogóle wody a nie spuściła ani pół igiełki! Mąż jak ją wynosił, to śladu nie było! Jakieś mutanty produkują :baffled:

alecta, dlatego właśnie NIENAWIDZĘ towarzystwa w szpitalu :wściekła/y:

Stokrotka,
kciuki za Igę!!!

Cholera, wczoraj miałam ochotę na kebabka, ale dałam sobie siana, bo dopiero dzisiaj pensje i co?
DZISIAJ JUŻ MI SIĘ NIE CHCE!!! :wściekła/y:
Muszę jutro zjeść, ostatni dzwonek :-p

Jezyk, u nas sie trochę uspokoiło z wiatrem.

Malzon dostał zastrzyk i gorączka spadła do 37,2. Ale dalej w łóżku leży. Niech poleży przez weekend coby sie szybko wykurował. Ja jestem zmęczona i ide spać. Za duzo emocji jak na jeden dzien.
Dobranoc kobitki!!!!

Megami, McPearl, bada, dla Waszych maluszków wszystkiego dobrego, bo czytam, że każdemu coś dolega, bidulki.

ja też miałam chwilową ochotę na kebaba, ale jak szybko się pojawiła, tak szybko odeszła ;-)

A ja jakoś kebaba nie chce mimo że dawno nie jadłam.w ogóle mój apetyt kończy sie na obiedzie,potem już nie chce mi sie jeść.za to pije jak smok.

reklama
Do góry