reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta no to ciekawie :p

BADA to jakiś bonus Ci się należy bezapelacyjnie :-D

Goferek hahaha :-D

Dobra by była taka ekipa ciężarówek chodząca po domach z ofertą sprzątania :-D :-D :-D

reklama
Stokrotka, trzymam mocne kciuki za badania by wszystko wyszło ok.

Moja myszka przyszla spod lamp i nakarmić jej nie mogłam. Taka była niespokojna, rzucała mi się dosłownie. Do tego zauważyłam pępek jakby z przepukliną. Pediatra powiedziała, że jutro na badaniach się przyjrzy, a dziś jeszcze nic nie może potwierdzić ani zaprzeczyć

Ja tez normalnie caly czas sobie wynajsuhe cos do roboty, nie moge usuedzuec na miejscu, a teraz mnie taka niemoc dopadla, ze nie mam sily wstac z kanapy.

Sprite, ja tez mam dosc tycia.Ja to placze jak widze swoje wielkie uda albo dotykam bioder, a wlasciwie to wielkiej opony wokol nich :( ja juz chce sie tego pozbyc :(

Mały już bardziej ożywiony na szczęście, teraz śpi a ja odpoczywam u siebie.. Dzisiaj na szczęście jestem sama w pokoju bo babka która rodziła dzień wcześniej wyszła więc spokój :)
Tak mnie kość ogonowa boli jak bym się na nartach wywaliła na lód.. Ach

Witam, my już w domku :-) Widzę dużo porodów w czasie mojego pobytu w szpitalu było :-)

Trochę nas przetrzymali, bo jakieś problemy z serduszkiem były, ale to ponoć fizjologiczne i kontrola za 6-8 miesięcy.

Ostatnia edycja:
Femme ja dalej szukam pani do sprzątania ale prawda jest taka (wg.mnie :-D) że jak coś porządnie chce mieć zrobione to sama robię no i tak czy siak dodatkowo jeszcze sama sprzątam :-D

Ja bym moją choinkę tak chciała już wywalić...Już siedzę i staremu marudzę a ten-po kolędzie...

Wiecie co, już bym z jednej strony chciała być po porodzie , mieć małego przy sobie a z drugiej to ujmę to tak "nie ma komu mojego małego urodzić" :-D No i jeszcze trochę spokoju jest.

reklama
Sprite ofkoz, że na złotówki :p

Dzisiaj na wieczór w końcu wyszła mi dobre ktg.
Nawet jeden skurcz na 30 się zapisał!
Miałam też usg, ale takie na odpitol się i w sumie nie wiem po co, bo żadne pomiary młodej nie były robione tylko babka stwierdziła, że się rusza i tyle...

Był też Ł z dzieciakami i Nikuś na szczęście dzisiaj nie płakała, ale kilka razy powtarzała żebym zapytała pana doktora kiedy będę mogła do niej do domku wrócić.
Bidulka niewyspana była i prawie na kolanach mi usunęła, bo Ł po 6 już im pobudke robił.
Na szczęście od poniedziałku ma opiekę nad nimi więc będzie ich później zawoził.

A poza tym to nudy.
Nic mi się nie chce.
Wzięłam książkę do poczytania i coś się zabrać za nią nie.mogę, bo od razu mnie oczy bolą i spać mi się chce :p

Do góry