reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

To ja chyba jestem jakaś inna, zero skurczy, żadnego czopa, piersi nie nabrzmiałe, nie gorące, nic z nich nie leci, krzyż mnie nie boli, nic mnie nie kuje, jedyne co to mam mega twardy brzuch i bolą mnie ruchy dziecka, może ja się tylko tak spasłam a nie w ciąży jestem :szok:

reklama
Tak piszecie o tym makaronie. Gdzie jest ten przepis i czemu umknął on mojej uwadze????
Wysiadając z auta myślałam, ze zaczynam rodzic. Taki bol mnie dopadł, ze nie umiałam nawet stać prosto. Zgięło mnie w pol. Ledwo do klatki doszłam i do windy. Jak weszłam do mieszkania, wszystko minęło. I nie był to żaden skurcz, bo ja ich nie miewam tylko takie mega mocne kłucie w pipce.
Także goferek zazdraszczam, że nie miewasz boli żadnych.
W piątek mam wizytę i liczę na dobre wieści od gin. W sensie, ze zaczyna sie coś dziać. Jakieś rozwarcie czy coś.

Goferek ja też nie mam żadnych doleglieości tylko plecy czasami bolą.ja znalazłam wyniki z ciąży z Niną,ona była trochę mniejsza od Jagody.,wszystkie pomiary były do tyłu s teraz sa do przodu.mam nadzieje że nie urodze wcześniej.

ja karmiłam bardzo długo. przestałam właściwie niecałe pół roku przed zajściem w ciążę, a mleko mi na razie też nie leci.

agulqa, to czekam na foto :tak:

trzeba się za sprzątanie zabrać. a w ogóle jutro mam kolędę... :confused2:

alecta, oglądałam jakoś przed chwilą POŁOŻONE i akurat mój mąż wszedł jak było CC. jako, że gdzieś tam ten temat się u nas przewija, bo do końca nie wiem jaki poród mnie czeka, to zwrócił na to uwagę i taki przerażony do mnie, że on się boi cesarki... cholera, jak ja uwielbiam, jak ktoś mnie tak podnosi na duchu :eek:

Ostatnia edycja:
LayDeeK, no to to jest właśnie moje dźganie w szyjkę :-D Zgina w pół i nie da się wyprostować :-D Miewam, miewam, ale do niczego to nie prowadzi :-p

reklama
Do góry