reklama
bada m.
Fanka BB :)
hej laseczki,my od popołudnia w domku,ja co prawda z cewnikiem,który mam mieć do poniedziałku , Gniewko cały dzień śpi a w nocy je,poprzestawiał sobie wszystko,nie nadrobię Was niestety może pomalutku ale dziś tylko przeczytałam kto urodził-GRATULACJE
MommyTigger
Emilchen a miałaś wcześniej na GBS wymaz robiony?
Bada tak z cewnikiem do domu wypuszczją??
Bada tak z cewnikiem do domu wypuszczją??
jenn200818
Emilchen ważne, że już na prostej ;-)
LayDeek no właśnie brak żadnych informacji od Dagi, ciekawe czy urodziła :-)
bada najważniejsze, że w domku ;-)
My dzisiaj byliśmy na sporym spacerze, więc ledwo wróciłam. Ale piękna pogoda była, więc trzeba było wykorzystać. Jutro od rana jadę na morfologię.
A teraz dorwała mnie zgaga :-(
LayDeek no właśnie brak żadnych informacji od Dagi, ciekawe czy urodziła :-)
bada najważniejsze, że w domku ;-)
My dzisiaj byliśmy na sporym spacerze, więc ledwo wróciłam. Ale piękna pogoda była, więc trzeba było wykorzystać. Jutro od rana jadę na morfologię.
A teraz dorwała mnie zgaga :-(
bada m.
wypuszczają ,zresztą wolę tak niz bym miała tam tyle siedzieć w do mu się lepiej do siebie dochodzi ,ja już wczoraj płakałam w tym szpitalu psychika mi tam siadała,wszedzie dobrze,ale w domu najlepiej
MommyTigger
Bada wiadomo. Też bym wolała być w domu ale wiesz ja człowiek zielony w tych sprawach to się będę teraz wszystkiego dopytywać tym bardziej że i moja pora się zbliża ;-) Ja właśnie nie chciałabym tez za długo w szpitalu być :-/ Ani przed ani po...
Emilchen- to faktycznie nie dopilnowali z podaniem antybiotyku. Ja jak tylko trafilam na IP to już krzyczalam o paciorkowcu i dostalam antybiotyk, a po ilus godzinach znowu. Teraz też będę krzyczec od progu
Życzę cierpliwości w cycowaniu.
Bada- oby szybko się wszystko wygoilo. A ten cewnik to sama sobie oprozniasz czy jak?
Życzę cierpliwości w cycowaniu.
Bada- oby szybko się wszystko wygoilo. A ten cewnik to sama sobie oprozniasz czy jak?
bada m.
Mommy pewnie,że tak ,ja też bym nie wiedziała gdyby mnie to nie spotkało :-(
mommy, jezyk miałam wynik badania - ujemny od mojej gin. Ale wszędzie podkreślałam, że zawsze miałam pozytwyny ! Poza tym jak przyjmowali mnie na patologię to zrobili własny wymaz i tam wynik pozytywny więc powinni wiedzieć :-(
reklama