reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa bo w Inie to studentów nie ma ;-) Zastanawiam się czy jakby co to zgodzić się na obecność czy nie... W sumie na studentów to niechętnie (jeszcze zależy ilu i na jakim etapie) bym się zgodziła ale gdzieś się uczyć muszą. Praktykanci, stażyści chyba bardziej pomocni.

Zazdraszczam już spacerków z wóziem :-) Piękna pogoda dzisiaj była to akurat trafiliście :-)

reklama
Doggi, BOSKI makaron z mascarpone! dzieki za super obiad, szkoda, że jeszcze nam go nie podałaś, ale spoko-nie czepiam sie :-D:-D

agulqa, i jak wrażenia po 1szym spacerku? jakaś fotka pamiątkowa jest? :-)

myśmy byli w lesie na sankach i... zepsułam młodemu sanki, bo sie z tym moim cielskiem wpieprzyłam na nie :confused2:. zapomniałam, że to nie moje ciało :eek:. na szczęście idzie naprawić, uffff...

Mommy pogoda bajka dzis ;-)

Jezyk jasne ze spal
Spiacego go wzielam i spiacego przynioskam ;-)

Sprite nie ty zepsulas tylko bobas ;-)
Klocilismy sie z ł o wozek ;-)
Jest fotka ale ł pod slonce zrobil, widac wozek gorzej z moim ryjem ;-)
Pozniej wrzuce ;-)

Agulqa dawaj fote :-D
Mommy ja za pierwszym razem rodziłam w szpitalu uniwersyteckim ale nie miałam studentów ale chyba by mi było w którymś momencie obojętne czy są..zawsze możesz odmówić ;-)
Ja dziś miałam rosolek i makaron z serem-coś mnie naszlo.
Wczoraj pierwszy raz zostawiłam malucha z taką na ponad 2godz i pojechałam do sklepu..fajne wyprzedaże są, kupiłam kilka rzeczy w reserved po 15zl!!
U nas też dzień leniwy poza sesyjka do południa :-)
Alecta mój też najchętniej wszystko ze wszystkim by pral:-D

Nulini- nie chwalilas się, że babcią zostalas ;)

Nooo, Córa mi pozazdrościła :-D

Mommy, ja wychodzę z założenia, że gdzieś się ci ludzie muszą uczyć i wcale mi nie przeszkadza, że będą się gapić akurat na mnie ;-)

agulqa, my też się na początku kłóciliśmy, kto ma wózek prowadzić, a po kilku miesiącach kłóciliśmy się, żeby mąż w ogóle poszedł na spacer :confused2:

U nas też dzisiaj pięknie było byliśmy najpierw na spacerku a później na sankach :-) niestety pod koniec sanek Nina wywalila się na twarz i trochę sobie zdarla ale ogólnie dzielnie to zniosla :p

Moje cycki chyba w końcu zalapaly że coś się zbliża bo zaczęła mi się produkcja... Gorące mrowia i w nocy cała mokra się obudziłam :-/ ale mnie to wkurza :p

Agulqa gratki pierwszego spacerku :-)

Nulini super są takie porządki! :-) cieszy oko później jak tak czysto :-D

SPRITE hehe ja nawet nie próbowałam się wciskać w sanki :-D kto by mnie później z nich wyciągnął :-D

Femme to mnie dziś tak cycki bolą plus twarde jak kamień że aż chcę odciągnąć pokarmu trochę bo masacra normalnie, tylko nie chce tego robić bo do poniedziałku kupę czasu a nie chce nakręcić jeszcze bardziej tych moich dojcow, ale ból straszny :/ z Olą tego nie bylo:mad::mad::mad:

reklama
Doggi ja wysnulam teorie spiskowa cyckow, ze jak juz raz sie karmilo to one pozniej szybciej sa "gotowe".
Nikoli nie karmiłam wcale i w ciazy z Tymkiem moje cycki zachowywały sie normalnie, lekko pobolewaly na poczatku ciazy, a pozniej luzik.
No i Tymko byl 4 miechy na cycu.
Teraz suty mnie bolą, cycki twarde i co prawda samo nic nie leci, ale jak nawet leciutko suta nacisne to tryska z niego od razu.
No i czasem mnie tak bolały, ze musiałam wlasnie trochę scisnac zeby chociaz pare kropelek wypłynęło.

Zaczęłam segregować wyniki badań.
Coraz wiekszy stres mnie dopada.
Najgorsze jest to, ze nie woem na co się nastawiać...

Do góry