reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini to ja sobie wkrecilam ogar chaty przed szpitalem. Pranie, sprzątanie każdego kąta, łazienki, pokoje, kuchnia. Wszystko chcę mieć na błysk zanim wrócę ze stachem

reklama
Doggi myślisz, że do Twojego powrotu wszystko nadal będzie błyszczeć? :-D
Ja ogólnie sobie też wkrecilam ogarnianie wszystkiego, a głównie prania, bo mój Ł jest taki, że dżinsy z kolorowymi by spokojnie prał :p
To jedyne w porzadkach co mu nie wychodzi :p

Ja też sprzątam,dzisiaj kuchnia i podłogi,jutro łazienka i pokoje.M zabrał Nine na pochód 3 króli.ale mnie zgaga męczy od rana,masakra

Jenn przed karmieniem staram sie zawsze, w dzien tez bo on czesto na cycku zasypia ;-)
Jenn ł nie ma cale dnie wiec chociaz w nocy moze sie wykazac :p

Ja wypazylam smoczek w domu
W szpitalu nawet go nie otworxylam
Butelki dalej zapakowane ;-)

Mcpearl mi polozne poradzily ze jak maly trzyma cycka i ma zle warge wywinieta do brodke mu na dol odciagac w trakcie jedzenia i faktycznie pomaga
A jak zlapac nie moze to nie daje mu od razu tylko czekam na odruch szukania bo wtedy ma ladnie otwarta buzke :-)

A my dziś nic nie robimy, bo święto. Zastanawiamy się nad wypadem do kina po obiedzie, bo Kacper ma dziś imieniny, ale to jest jeszcze nic pewnego.

Jutro już dzieciaki do szkoły i powrót do normalności :)

Alecta myślę że tak mój T porzadnicki będzie miał wolne wiec dopilnuje porządku jestem tego pewna :)

T na chwilę urwał się z pracy wiec mi udało się Zdrzemnac pół godzinki, jsk mi dobrze było nawet na prawym boku.

Teraz z Olą rozwiązujemy zagadki takie dla czterolatkow, ona strasznie to lubi a ja przynajmniej mogę posiedzuec :)

Ja szafki, półki, papiery już porobiłam w 5 msc , teraz to tylko bieżące porządki. Ale u mnie to nawet drzwi u góry, oscierznice myje się 2x w tyg :-D Takie jakieś zboczenie mam.

Dziewczyny jak to jest z studentami, praktykantami podczas porodu? Rodziła któraś z was z "nimi"?

reklama
Mommy u mnie nie b6lo nikogo
Tylko ja ł i polozna a lekarz dopiero na koniec przyszedl

My gramy sobie w kalambury
Kali zgodzil sie byc chrzestnym :-)
No i pierwszy spacerek 30min za nami :-)

Do góry