reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Daga no to może w końcu rodzisz?! Jedz do szpitala i 3mam kciuki :-)

NULINI ale masz dzielna córcie :-) moja to strasznie panikuje :-/ oby wyniki były ok :-)

Kurde od środy szkoła a ja bym spała do 10-11 wcześniej jak wstaje to mega zmęczona jestem :-/

reklama
Nulini moja dwa lata starsza też ze mną była żeby zobaczyć że mi pobierają i nic mi się nie dzieje i i tak nic to nie dało, darla się jak obdzierana ze skóry 3 osoby musiały ją trzymać :-/ koszmar panikara mała to jest

Hej!

młody na sam widok białego fartucha ryczy :-D

Megami, aob - powodzenia! :tak::tak:

ale zajebiście się dziś czyta wątek wiadomości ze szpitala :-D:-D. prawie się śniadaniem zakrztusiłam :rofl2::rofl2:

ja też dziś w przychodni na badaniach byłam. lab. czynne do 9:00. ja byłam o 8:30, a i tak w kolejce musiałam stać :eek:

miłego dnia :)

A we Wrocławiu zima w pełni... śnieg sypie, takie gigantyczne płatki... po przedszkolu chyba pójdziemy na spacer śniegowy:-)
Ale dziewczyny się na porodówkę rzuciły, to chyba rzeczywiście ta pełnia:-Dnie spokój, zero oznak porodu.
Muszę dzisiaj do ZUSu zawieść zwolnienie, trochę nie mam ochoty w taką pogodę wsiadać za kierownicę ale trudno, jak trzeba to trzeba.
Jagoda jest ułożona po lewej stronie zazwyczaj, dalej wali po żebrach i utrodnia oddychanie więc brzuch się raczej nie obniżył...

Alecta to ola spala jak zabita a o 8.30 musiałam ją budzić bo by wyjazd na narty przespała :p

Femme nie pożałujesz :) szybki i dobry :) ja dziś robie tikka masala :)

Jezyk ola za każdym razem jak jadę do gina to się pyta czy wrócę ze stachem :p

Dagi trzymam kciuki. U mnie dziś tez jakieś dziwne skurcze a brzuch tak ciągnie w dół jakby miał mi spaść.

Femme ola to samo, ona w ogóle jak widzi kogoś w fartuchu to odcrazu depresja :p

Teściowej nie udało się nic załatwić, ten mój gin nieugietyy. By zrobił cc w środę i akurat by był skończony 39tc a tak muszę czekać grrrr no ale man się obserwować jak się zacznie poród to mam przyjechać (Amerykę odkrył) jak wody odejdą tez przyjechać tylko ze do tego to mi rozwarcie potrzebne a on powiedział ze przy tym ułożeniu to rozwarcie raczej się nie zrobi i szyjka tez się nie skróci..... No cóż przy dobrych wiatrach potna mnie dokładnie za 7 dni najpóźniej 8 on sam nie wie kiedy bo co do poniedziałku wyjdzie w praniu. Dobre to ze urodze przed terminem chociaż jeden dzień i nie przenoszę dwa tyg chyba ze Stachu je.bnie fikolka, ale nie radzę mu, głupio mieć wroga w matce :D

Doggi co to jest tydzień :O zleci że hej ale fajnie ;-) w końcu zobaczymy tego największego broja forumowego :-D

Ej laski czy ja mogę iść na basen? Czy już trochę za zaawansowana ciąża jak na takie sporty? :p

Femme no wiem tydzień to śmiech na sali ale przez tydzień juz tyle lasek się wypakuje a ja będę miała depresję :p jestem ciekawa jak ten mały gnojek wygląda, za taki charakter to przystojny powinien być. Bo nie dość ze wredny to brzydki to przerabane ma :p

Mi gin mówił juz w 34 tc żeby basen odpuścić bo zbyt łatwo o infekcje a potem przy porodzie nagłym lipa bo antybiotyk muszą dać i takie tam

Jak mi się dziś płyny przelewaja w bebechu masacra!!!!! A te dźwięki, strach się bać, zgrzytanie, trzeszczy, jęczy i wyje normalnie mój brzuch jest nawiedzony

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi widzisz ja idę w środę do tego szpitala i też w sumie nie wiem czego się spodziewać :-/
Nie chce się za bardzo nastawiać, że wrócę z Lilą, ale z drugiej strony na wszelki wypadek wszystko przygotowuje.
Wiem, że w razie w Ł dałby rade, ale jakoś wolę sama nad przygotowaniami czuwać.
Koleżanka co wczoraj u nas była też leżała na.obserwacji, bo jej mała nie chciała rosnąć i ją tydzień trzymali, a 2 tygodnie po wyjsciu urodziła (dzień przed terminem).
No tylko, że u mnie z góry wiadomo, że cc ma być to może aż tak długo mnie trzymać nie będą bez sensu tylko podejmą decyzję o jakimś terminie.

Do góry