reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Jezyk raz na 10min
Sprite on jak je tak na lezaco to strasznie sie krztusi a to lapczywy dziad jest
Aob czekam na wiesci
Mlody zasnal ok 22 i teraz go wybudzalam zeby cycki nie eksplodowaly
Popil 10min przez sen i znow spi
Sprite on jak je tak na lezaco to strasznie sie krztusi a to lapczywy dziad jest
Aob czekam na wiesci
Mlody zasnal ok 22 i teraz go wybudzalam zeby cycki nie eksplodowaly
Popil 10min przez sen i znow spi
Hey, ja muszę już wstawać bo kilka rzeczy czeka w domu do roboty a młody ma na 11 laryngologa.
Doggi ja mam termin cc na 14. Co do czkawki to mimo, że mały głową do góry to czuję ją na samym dole. Wydaje mi się, że to nogi od czkawki tak uderzają. A Ty gdzie czujesz?
Megami, Aob czekamy na wieści ))
Doggi ja mam termin cc na 14. Co do czkawki to mimo, że mały głową do góry to czuję ją na samym dole. Wydaje mi się, że to nogi od czkawki tak uderzają. A Ty gdzie czujesz?
Megami, Aob czekamy na wieści ))
jenn200818
Fanka BB :)
Ale pełnia to chyba dzisiaj prawda? :-)
Udało mi się nie wstać o jakiejś absurdalnej porze, za oknem pada śnieg ale oczywiście jeden stopień na plusie, więc za pewne będzie okropnie. Brzuch w nocy bolał ale chyba organizm ze zmęczenia miał to w tyłku ;-)
Udało mi się nie wstać o jakiejś absurdalnej porze, za oknem pada śnieg ale oczywiście jeden stopień na plusie, więc za pewne będzie okropnie. Brzuch w nocy bolał ale chyba organizm ze zmęczenia miał to w tyłku ;-)
reklama
AZA no ja też wlasnie na dole, ale id początku właśnie tam czuję czy jest głową cxy nogami w dół czuje na dole czasem na górze ale rzadko nie wiem id czego to zależy
Alecta na mnie też pełnia nie podziałala poza tym ze mi w łam bardzo niespokojny sen, dobrze że w wilkolaka się nie zmieniłam
Alecta na mnie też pełnia nie podziałala poza tym ze mi w łam bardzo niespokojny sen, dobrze że w wilkolaka się nie zmieniłam