reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta to ja dziś idę kupić milion butelek z woda z dziubkuem (koleżanka mówiła że ja po każdym.cc suszy a ruszyć Sue ciężko i te butle wygodne) poza tym jakiś dezodorant mini i inne pier.doły zbędne :p z nudów po prostu :p

Femme zależy w kogo się wda :p ja to bym tylko chciała żeby urodził się z włosami a nie łysy jak.ola. Ja miałam takie piękne czarne włosy on tez by mógł w ramach odkupienia win :p

Ostatnia edycja:
Doggi ja te z dziubkiem już kupiłam, bo jak leżysz całkiem na płasko to najlepiej z takiej się napić.
Kosmetyki mam już spakowane, jedynie szczoteczkę do zębów i suszarkę do włosów w środę dopakuje.
Dzisiaj wyślę Ł na zakupy to mi jeszcze dokupi jakieś krakersy itp żeby z.głodu nie umrzeć w tym szpitalu :p

Alecta no ja sucharki sobie kupuje. Matko ja umrę z głodu!! Ja w sumie wszystko mam kosmetyki i inne cuda ale już wymyślam chyba z nudów i dla zabicia czasu :p nawet chyba jeszcze do fryzjera pójdę w piątek, kto wie kiefy znów się urwe z chaty :p

W ogóle gin powiedział dolores ze najpóźniej w piątek wypisza mnie zec szpitaka może szybciej jaj wszystko bedzue ok 3-5dni trzymają

W ogóle to jestem przerażona, nie tyle cc co cewnikiem!!! Boję się montowania tego szitu straszenie, ale to po ostatnich moich doświadczeniach z nim :(

I zostawiała mnie Megami :-(a tak się jeszcze wczoraj broniła:-)

U mnie noc bezsenna, zawsze tak mam jak jest pełnia, a mąż w pełnej gotowości, co westchnęłam, zastękałam to od razu "co się dzieje?" on bardzo chciał mieć dziś wolne, no ale nie udało się :-)

Pojechałam rano na badania, pielęgniarka powiedziała, że chyba jeszcze nigdy nie widziała tak wysoko brzucha w tak później ciąży i spokojnie to jeszcze ze 2 tygodnie mi wróży. Wróżbitka mi się kurcze znalazła :crazy:

I zostawiała mnie Megami :-(a tak się jeszcze wczoraj broniła:-)

U mnie noc bezsenna, zawsze tak mam jak jest pełnia, a mąż w pełnej gotowości, co westchnęłam, zastękałam to od razu "co się dzieje?" on bardzo chciał mieć dziś wolne, no ale nie udało się :-)

Pojechałam rano na badania, pielęgniarka powiedziała, że chyba jeszcze nigdy nie widziała tak wysoko brzucha w tak później ciąży i spokojnie to jeszcze ze 2 tygodnie mi wróży. Wróżbitka mi się kurcze znalazła :crazy:

goferek, ja Ci wróżę max 4 dni :-)

Tez pojechałam dzis na badania i piguła pyta się który tydzien ciazy. Wiecie, że musiałam sie chwile zastanowić :-)

Goferek, długo czekałaś na naklejkę? I od sprzedawcy madrras bralas??

Goferek trele morele moja koleżanka do końca ciąży miała wysoko brzuch (njectak jak Nulini ale wysoko) bała się se przenosi a urodziła w terminie, hej lekarz mówił ze niektóre kobiety taki mają urok, taka ich budowa ze brzuch wysoko :)

LayDeeK, ja brałam naklejki od bware_pl, czekałam chyba 2dni, bardzo szybko wysłali.
Jak chcesz to wyślę Ci kupon rabatowy od nich dostałam 10% z instrukcją jak z tego kuponu skorzystać.

Z mężem robimy zakłady kiedy urodzę, on obstawia 6 stycznia, ja 8 stycznia (7.01. mam iść po skierowanie do szpitala jak nic się nie zacznie).

Jak dla mnie to mogę mieć brzuch nawet pod brodą, byle mi już nie ciążył :-)

Ja to mam wrażenie, że brzuch ciągnie mocno w dół, mały ponoć nisko głową ale brzuch jakoś specjalnie się nie obniżył. Także cóż..nie pozostaje nic innego jak czekać do czwartku, zobaczymy co powie na wizycie ;-)

Ależ mamy obfity początek roku, dziewczyny pchają się na porodówkę :-)

reklama
femme, to powiem Ci, że z Młodą zawsze był spokój, na każdym szczepieniu i pobieraniu krwi lekarki i pielęgniarki były w szoku, bo ona w ogóle nie płakała, ani razu, dopiero jak starsza była, to łezkę uroniła, ale akcji z histerią nie było.
No i teraz pierwszy raz w życiu miała pobieraną krew z żyły, do tej pory zawsze z paluszka...
Cały czas jej powtarzaliśmy, że musi być dzielna, bo jest duża i jak Mały Dzidziuś będzie miał badania, to ona go będzie pocieszać, że nie boli :-D

sprite
, w szpitalnym laboratorium babeczka mi powiedziała, że z dziećmi to bez kolejki przyjmują, ale to też zależy od punktu, bo w jednym mam tak, że kolejka na ulicy się zawija i nie przepuszczają ciężarnych, a w tym dzisiaj właśnie są przywileje...

Suseł,
u mnie też właśnie wali śniegiem, ale jest minimalnie na plusie, więc chlapa :crazy: Za to sanki wczoraj zaliczyliśmy :-D

Doggi,
szkoda, że nic nie udało się załatwić :-(

goferek,
nie słuchaj głupiego gadania, ja do samego porodu miałam brzuch pod cyckami a każdy mi wróżył poród w grudniu, bo brzuch tak nisko :confused2:

Kurde, na piłce bym poskakała, żeby ten bandzioch obniżyć, ale skąd tu piłkę wytrzasnąć :sorry:

Do góry