reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini lepiej nie skacze na piłce, ja tak skakalam ze aż stacha obrocilam :p
No szkoda ze nie dało rady, ale z drugiej strony mam tydzień na ogarnięcie Sue ze wszystkim w domu itp no i uspokoić nerwy bo mimo że Sue cieszę w pewien sposób z tego cc to boję się strasznie!!!!

reklama
Doggi będzie dobrze, przynajmniej już wiesz kiedy będziesz cieszyła się swoim małym szczęściem ;-)

Też bym sobie na piłce poskakała ale może taką małą symulację piłki można stworzyć na kanapie :-D Kanapa moim sprzymierzeńcem dzisiaj.. z resztą jak codziennie. Ale dziś nie zamierzam nigdzie się ruszać. Niby przestało padać i jakoś trochę słońce wyszło ale chyba trochę ślisko jest, więc lepiej nie ryzykować.

Doggi, nie wiem, czy Mój Potwór też by się obrócił, bo już nie pamiętam od kiedy jest łebkiem w dół, od daaaaaawna :-D

Wicie gniazda mi się włącza :-p
Piorę pościel i tapicerkę z kanapy, jutro wielkie sprzątanie i zwijanie choinki :-D

Wicie gniazda mi się włącza :-p
Piorę pościel i tapicerkę z kanapy, jutro wielkie sprzątanie i zwijanie choinki :-D

To u mnie szaleństwo spożywcze ;) siedzę o jem co tylko mogę i mam żeby się nachapac ;) tydzień wielkiej rozpusty przede mną :D choć w sobotę i niedzielę pewnie nic już nie przelkne z nerwów ;)

Dagi- no to może się w końcu zaczęło. Trzymam kciuki :)

Nulini- super, że porobiliscie wszystkie wyniki, jestem jak najbardziej za!
My też robimy systematycznie. No i Tosia bardzo dzielna.

Doggi- szybko ten tydzień zleci. Ja pewnie będę Ci towarzyszyć w cierpieniu.

Goferek- to teraz Twoja kolej skoro Megami się rozpakowala. We wróżki nie wierzymy ;)

U mnie noc też była koszmarna, bóle okrutne no ale nie porodowe.

Dziś Kacper ma trening i chciałabym jeszcze pojechać, bo potem pewnie długo nie będę go oglądać :(

reklama
Doggi, przeglądałam listę mamusiek i brakuje Ci przy niektórych dziewczynach nawiasu (już mamuśka). a w liście dzieciaków brakuje Ci rozpakowanej aob ;-)

Do góry