reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Witam sie z rana!
Wchodzę i szok!
Czyli pełnia na niektóre zadziałała???
Na mnie tez, bo spać nie mogłam. A jeszcze wczoraj sie chwaliłam, ze śpię do 10-11.
Jade zaraz na badania. Tylko nie chce jechać teraz, bo tam stado geriatryczne już poluje na swoją kolej. Pojadę ok 10 to bedzie luz. Tylko jak ja bez jedzenia wytrzymam tyle :-(

reklama
To u mnie Tymko miał niespokojna noc.
Marudził, jeczal i sam nie wiedział czego chce od życia.
Na szczęście udało mi się w miarę wyspać.
Ł ma dzisiaj wolne więc poszedł do sklepu po bułeczki świeże i czekam na śniadanko do łóżka :-D

A ja czekam w kolejce. Niedawno przyjechałam i jeszcze jedna kobietka przede mną i ja. Chlopaki myślą, że dzisiaj przywioze im Franka, marzyciele ;)

Jezyk ależ jestem ciekawa co Ci gin powie :-D

ALECTA spoko o ile wyjdzie :-D ja też robię tylko dla siebie bo u mnie domownicy takich rzeczy nie jedzą :-/

Jestem i ja....prawie w ogóle nie spałam a jak mi się udało to budził mnie bol brzucha albo krzyża, w kibelkaly byłam chyba z 10 razy i Powiem Wam, że pierwszy raz mam coś takiego, że jak robie siku to mam uczucie jak by mnie rozrywało od środka.....boli jak cholera. Za pierwszym razem wzielam no-spe, ale nie pomogło. Zmiana pozycji tez nie pomaga....chyba będę dzwoniła do szpitala....

reklama
Dziś dzień badań widzę :-D

My ojechaliśmy o 8 do szpitala na badania.
Młodej wzięłam cały pakiet dziecięcy, mężowi podstawowy, zapłaciłam 108zł, ale w sumie mąż to od podstawówki chyba nie miał badań robionych, a Młoda ostatni raz w 2012r :confused2:
Na szczęście W OGÓLE KOLEJKI NIE BYŁO, panie bardzo miłe, delikatne, Młoda przy kłuciu nie płakała, dopiero jak odpięły tą gumę zaczęła szlochać, ale szybciutko się uspokoiła ;-)
Za to mąż aż się telepał ze strachu :-D
Czekamy na wyniki...

Do góry