reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

u mnie była 2 razy. w tym podczas drugiej wizyty też ściągała mi szwy. więcej razy nie było powodu jej wzywać.

Dziewczyny, dostaje się jeszcze w szpitalu te pudełka dla bobasów?

reklama
U mnie raz była chyba max dwa... Z tego co pamiętam później już sama jeździłam

Agulqa wow to Ci dali tych pudełek ciekawe jak u nas... W poniedziałek pójdę do szpitala się wszystkiego dowiem ;-)

Ja pierdziele ale ból krocza miałam w nocy.... Potężny serio, was też tak boli krocze? Rozchodzi mi się spojenie łonowe zapewne, lekarz niech spojrzy czy nie za bardzo :dry: Ogólnie to go przycisne równo w poniedziałek bo drażni mnie.

Agulqa pasuje waszemu Robsonowi to imię :-D No widzisz , małego chce mieć przy sobie ale rodzić mi się nie chce ani sn ani cc :p

Agulqa- pocałuj w czolko Robsonika od ciotek :)

Mommy- nie boj się za bardzo się nie rozejdziesz. To Twoja pierwsza ciąża, więc też inaczej to odczuwasz. :)

Zjedlismy sniadanko z chłopakami, ogarnelam trochę chatkę i leżę, bo dalej czuje się okropnie. Mąż dziś w pracy 24 h, dopiero rano wróci i potem ma dwie nocki pod rząd. Specjalnie brał tyle służb na poczatku miesiąca żeby wyrobić normę i po 15 mieć lżej, a tu się jeszcze okażę że Franek chce szybciej wyjść :)

Mommy, to takie katolickie - zbawienie przez cierpienie :-D Ale bzdura totalna i aż mi się krew ścina na takie farmazony :-D

nieobecna, zatrzymują akcję? Myślałam, że na tym etapie to już "niech się dzieje co chce" :sorry2:

sprite, nam Tosia też wyrosła z hulajnogi, za nisko kierownica, a wyżej się już nie da :-(

Uff, Młody posłuchał rodziców i nie wywinął siostrze numeru, da jej się nacieszyć urodzinami :-D

reklama
Do góry