reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa w szpitalu lekarka od noworodków kazała po 2-3dniach skontrolować wagę i zrobić badania na wypadek nasilającej się zoltaczki. Pediatra dała mi skierowanie na badania i według jej zaleceń jeżdżę na to ważenie.

reklama
Alecta no ja właśnie stresuje Sue strasznie ruchami, bo mnie gin nastraszyl ze w tej pozycji to trzeba kontrolować bo dziecku łatwiej się owinąć pępowina i mam stres i boję się ruszać tylko wyczuwam czy się rusza czy nie... Zwariować można :/

Doggi Rbyl owiniety pepowina jak sie urodzil

Spioch pozdrawia ciotki klotki

Załączniki

• 1420271764054.jpg
    1420271764054.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 60
Masakryczna noc. 5 razy zakładali mi wklucie, bo mam takie żyły, ze kroplowka szła w mięśnie (wyglądam jak Pudzian!) ;) W kroplowce leki na zatrzymanie skurczy, dzisiaj już ok. Jednak przez tą kroplowke w nocy mdlalam, miałam kołatanie serca i drgawki. Poza tym super. ;) Chcą mnie trzymać do poniedziałku ale jutro się wypisuję. Mąż musi w poniedziałek do pracy a ktoś musi się zająć moim małym buntownikiem ;)

Agulqa mój mały średnio przybieral na początku stąd te kontrole:-) o bioderkach też nam mówiła, już sobie termin zaklepalam.
Śpioszek ♥♥
Nieobecna bidulku..oby wszystko dobrze poszło.

Ja się zalapalam już na 8tyg ale wcześniej nie było. .w poniedziałek jeszcze w inne miejsca zadzwonię.
Agulqa masz skierowanie?

reklama
Nieobecna- to trzymam kciuki, czekamy na maleństwo.

U mnie też ciężka noc, skurcze były ale nieregularne, poza tym brzuch boli cały czas.
Jak już udało mi się usnąć to przyśnił mi się poród, urodziłam 7 stycznia. Zobaczymy czy się sprawdzi ;)

Do góry