reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Nam nic nie powiedzieli... tylko o bioderkach, dopiero polozna mowila ze w pierwszych 2tyg wizyta u pediatry
O wazeniu i badaniach nic nie wiem
O wazeniu i badaniach nic nie wiem
Alecta no ja właśnie stresuje Sue strasznie ruchami, bo mnie gin nastraszyl ze w tej pozycji to trzeba kontrolować bo dziecku łatwiej się owinąć pępowina i mam stres i boję się ruszać tylko wyczuwam czy się rusza czy nie... Zwariować można :/
agulqa_b
nieobecna87
Masakryczna noc. 5 razy zakładali mi wklucie, bo mam takie żyły, ze kroplowka szła w mięśnie (wyglądam jak Pudzian!) W kroplowce leki na zatrzymanie skurczy, dzisiaj już ok. Jednak przez tą kroplowke w nocy mdlalam, miałam kołatanie serca i drgawki. Poza tym super. Chcą mnie trzymać do poniedziałku ale jutro się wypisuję. Mąż musi w poniedziałek do pracy a ktoś musi się zająć moim małym buntownikiem
agulqa_b
Elutka u nas do komca stycznia brak miejsc a na luty zeby zapisac mam dzwonic w pon ok 15
Nam 6tyg mija 4lutego wiec licze ze tak na 5-6 sie dostane
Nam 6tyg mija 4lutego wiec licze ze tak na 5-6 sie dostane
femme fatal
Mama Ninki :)
Nieobecna :-/ współczuję nocki
Agulqa ooo jaki słodziak
Ja pier.dole i mi zjadlo 3/4 posta ...
Agulqa ooo jaki słodziak
Ja pier.dole i mi zjadlo 3/4 posta ...
reklama
Nieobecna- to trzymam kciuki, czekamy na maleństwo.
U mnie też ciężka noc, skurcze były ale nieregularne, poza tym brzuch boli cały czas.
Jak już udało mi się usnąć to przyśnił mi się poród, urodziłam 7 stycznia. Zobaczymy czy się sprawdzi
U mnie też ciężka noc, skurcze były ale nieregularne, poza tym brzuch boli cały czas.
Jak już udało mi się usnąć to przyśnił mi się poród, urodziłam 7 stycznia. Zobaczymy czy się sprawdzi