reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa w szpitalu lekarka od noworodków kazała po 2-3dniach skontrolować wagę i zrobić badania na wypadek nasilającej się zoltaczki. Pediatra dała mi skierowanie na badania i według jej zaleceń jeżdżę na to ważenie.

reklama
Alecta no ja właśnie stresuje Sue strasznie ruchami, bo mnie gin nastraszyl ze w tej pozycji to trzeba kontrolować bo dziecku łatwiej się owinąć pępowina i mam stres i boję się ruszać tylko wyczuwam czy się rusza czy nie... Zwariować można :/

Doggi Rbyl owiniety pepowina jak sie urodzil

Spioch pozdrawia ciotki klotki

Załączniki

• 1420271764054.jpg
    1420271764054.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 61
Masakryczna noc. 5 razy zakładali mi wklucie, bo mam takie żyły, ze kroplowka szła w mięśnie (wyglądam jak Pudzian!) ;) W kroplowce leki na zatrzymanie skurczy, dzisiaj już ok. Jednak przez tą kroplowke w nocy mdlalam, miałam kołatanie serca i drgawki. Poza tym super. ;) Chcą mnie trzymać do poniedziałku ale jutro się wypisuję. Mąż musi w poniedziałek do pracy a ktoś musi się zająć moim małym buntownikiem ;)

Agulqa mój mały średnio przybieral na początku stąd te kontrole:-) o bioderkach też nam mówiła, już sobie termin zaklepalam.
Śpioszek ♥♥
Nieobecna bidulku..oby wszystko dobrze poszło.

Ja się zalapalam już na 8tyg ale wcześniej nie było. .w poniedziałek jeszcze w inne miejsca zadzwonię.
Agulqa masz skierowanie?

reklama
Nieobecna- to trzymam kciuki, czekamy na maleństwo.

U mnie też ciężka noc, skurcze były ale nieregularne, poza tym brzuch boli cały czas.
Jak już udało mi się usnąć to przyśnił mi się poród, urodziłam 7 stycznia. Zobaczymy czy się sprawdzi ;)

Do góry