reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hey, mnie ostatni skurcz złapał dziś rano i na szczęście póki co spokój :))) Konrad z sąsiadką na placu zabaw a ja jeszcze latam w piżamie :) Dziś na obiad jedziemy do rodziców wiec mam spokój :)

Filipia superowo :))))

Agulqa śliczny Robsonik :)))

Ja przez ten wiatr kiepsko spałam,zaraz się z Niną położe.zaliczyłam już zakypy w lidlu.u nas seks w miare regularnie chociaż częściej to bardziej pieszczoty niż porządny seks.też się boję jak to bedzie po porodzie.u mnie położna z przychodni była tylko raz choć mieszkałam tuż obok.poza tym była raz ze szkoły rodzenia ale to prywatnie.

Filipiamama super wiadomość :-)

Nulini sto lat dla Tosi!

Byłam w szpitalu zobaczyć co i jak o fiu fiu jak w jakimś dobrym hotelu :-D ładnie to wszystko wygląda pani co z nią rozmawiałam uśmiechnięta miła więc wrażenie robi dobre :p porody standardowo rodzinne nie ma problemu... Aż się doczekać nie mogę haha :-D

Poprasowalam do końca ciuszki, spakuje częściowo torbę... I będę czekać miesiąc jeszcze znając życie :-D

Agulqa, jaki słodziak :-)

Filipamama, super, w domku najlepiej :-)

Nulini, najlepszego dla Tosi :-)

W grudniu złożyłam deklarację do przychodzi, wybrałam tam położną, pielęgniarkę, internistę i pediatrę, a teraz znalazłam listę, że ta przychodnia nie podpisała umowy z NFZ :wściekła/y: Dodzwonić się nie mogę, będę jeszcze próbowała w poniedziałek. Mogę sobie poszukać innej przychodni i bez żadnych konsekwencji się przepisać?

Nulini wszystkiego najlepszego dla Tosi!

Femme super ze szpital zrobil dobre wrazenie

Goferek chyba dwa razy w roku mozesz zmienic, a ze rok sie dopiero zaczal to smialo :-D
Ooo widzisz, trzy to jeszcze lepiej ;-)

Ja leje jiz na ta polozna.
Podoba mi sie w przychodni dla Robsona
Kibiety bardzo mile
Powieczialy ze jak mam taka polozna to jak chce moga ja olac i oni mi w przychodni szwy sciagna

reklama
Do góry