reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hey, mnie ostatni skurcz złapał dziś rano i na szczęście póki co spokój :))) Konrad z sąsiadką na placu zabaw a ja jeszcze latam w piżamie :) Dziś na obiad jedziemy do rodziców wiec mam spokój :)

Filipia superowo :))))

Agulqa śliczny Robsonik :)))

Ja przez ten wiatr kiepsko spałam,zaraz się z Niną położe.zaliczyłam już zakypy w lidlu.u nas seks w miare regularnie chociaż częściej to bardziej pieszczoty niż porządny seks.też się boję jak to bedzie po porodzie.u mnie położna z przychodni była tylko raz choć mieszkałam tuż obok.poza tym była raz ze szkoły rodzenia ale to prywatnie.

Filipiamama super wiadomość :-)

Nulini sto lat dla Tosi!

Byłam w szpitalu zobaczyć co i jak o fiu fiu jak w jakimś dobrym hotelu :-D ładnie to wszystko wygląda pani co z nią rozmawiałam uśmiechnięta miła więc wrażenie robi dobre :p porody standardowo rodzinne nie ma problemu... Aż się doczekać nie mogę haha :-D

Poprasowalam do końca ciuszki, spakuje częściowo torbę... I będę czekać miesiąc jeszcze znając życie :-D

Agulqa, jaki słodziak :-)

Filipamama, super, w domku najlepiej :-)

Nulini, najlepszego dla Tosi :-)

W grudniu złożyłam deklarację do przychodzi, wybrałam tam położną, pielęgniarkę, internistę i pediatrę, a teraz znalazłam listę, że ta przychodnia nie podpisała umowy z NFZ :wściekła/y: Dodzwonić się nie mogę, będę jeszcze próbowała w poniedziałek. Mogę sobie poszukać innej przychodni i bez żadnych konsekwencji się przepisać?

Nulini wszystkiego najlepszego dla Tosi!

Femme super ze szpital zrobil dobre wrazenie

Goferek chyba dwa razy w roku mozesz zmienic, a ze rok sie dopiero zaczal to smialo :-D
Ooo widzisz, trzy to jeszcze lepiej ;-)

Ja leje jiz na ta polozna.
Podoba mi sie w przychodni dla Robsona
Kibiety bardzo mile
Powieczialy ze jak mam taka polozna to jak chce moga ja olac i oni mi w przychodni szwy sciagna

reklama
Do góry