reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Jenn moim zdaniem tez powinno byc wiecej
Ona musi z ina dojechac 15km wiec pewnie jej sie po prostu nie chce
Sprite ja dostalam 2rozowe i 2niebieskie ;-)
Ona musi z ina dojechac 15km wiec pewnie jej sie po prostu nie chce
Sprite ja dostalam 2rozowe i 2niebieskie ;-)
femme fatal
Mama Ninki :)
U mnie raz była chyba max dwa... Z tego co pamiętam później już sama jeździłam
Agulqa wow to Ci dali tych pudełek ciekawe jak u nas... W poniedziałek pójdę do szpitala się wszystkiego dowiem ;-)
Agulqa wow to Ci dali tych pudełek ciekawe jak u nas... W poniedziałek pójdę do szpitala się wszystkiego dowiem ;-)
MommyTigger
Ja pierdziele ale ból krocza miałam w nocy.... Potężny serio, was też tak boli krocze? Rozchodzi mi się spojenie łonowe zapewne, lekarz niech spojrzy czy nie za bardzo Ogólnie to go przycisne równo w poniedziałek bo drażni mnie.
Agulqa pasuje waszemu Robsonowi to imię No widzisz , małego chce mieć przy sobie ale rodzić mi się nie chce ani sn ani cc
Agulqa pasuje waszemu Robsonowi to imię No widzisz , małego chce mieć przy sobie ale rodzić mi się nie chce ani sn ani cc
Agulqa- pocałuj w czolko Robsonika od ciotek
Mommy- nie boj się za bardzo się nie rozejdziesz. To Twoja pierwsza ciąża, więc też inaczej to odczuwasz.
Zjedlismy sniadanko z chłopakami, ogarnelam trochę chatkę i leżę, bo dalej czuje się okropnie. Mąż dziś w pracy 24 h, dopiero rano wróci i potem ma dwie nocki pod rząd. Specjalnie brał tyle służb na poczatku miesiąca żeby wyrobić normę i po 15 mieć lżej, a tu się jeszcze okażę że Franek chce szybciej wyjść
Mommy- nie boj się za bardzo się nie rozejdziesz. To Twoja pierwsza ciąża, więc też inaczej to odczuwasz.
Zjedlismy sniadanko z chłopakami, ogarnelam trochę chatkę i leżę, bo dalej czuje się okropnie. Mąż dziś w pracy 24 h, dopiero rano wróci i potem ma dwie nocki pod rząd. Specjalnie brał tyle służb na poczatku miesiąca żeby wyrobić normę i po 15 mieć lżej, a tu się jeszcze okażę że Franek chce szybciej wyjść
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mommy, to takie katolickie - zbawienie przez cierpienie Ale bzdura totalna i aż mi się krew ścina na takie farmazony
nieobecna, zatrzymują akcję? Myślałam, że na tym etapie to już "niech się dzieje co chce"
sprite, nam Tosia też wyrosła z hulajnogi, za nisko kierownica, a wyżej się już nie da :-(
Uff, Młody posłuchał rodziców i nie wywinął siostrze numeru, da jej się nacieszyć urodzinami
nieobecna, zatrzymują akcję? Myślałam, że na tym etapie to już "niech się dzieje co chce"
sprite, nam Tosia też wyrosła z hulajnogi, za nisko kierownica, a wyżej się już nie da :-(
Uff, Młody posłuchał rodziców i nie wywinął siostrze numeru, da jej się nacieszyć urodzinami
Filipiamama
Wychodzimy do domu
reklama
agulqa_b
Mommy strach przed nieznanym?
Filipia super!
Filipia super!