reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

u mnie była 2 razy. w tym podczas drugiej wizyty też ściągała mi szwy. więcej razy nie było powodu jej wzywać.

Dziewczyny, dostaje się jeszcze w szpitalu te pudełka dla bobasów?

reklama
U mnie raz była chyba max dwa... Z tego co pamiętam później już sama jeździłam

Agulqa wow to Ci dali tych pudełek ciekawe jak u nas... W poniedziałek pójdę do szpitala się wszystkiego dowiem ;-)

Ja pierdziele ale ból krocza miałam w nocy.... Potężny serio, was też tak boli krocze? Rozchodzi mi się spojenie łonowe zapewne, lekarz niech spojrzy czy nie za bardzo :dry: Ogólnie to go przycisne równo w poniedziałek bo drażni mnie.

Agulqa pasuje waszemu Robsonowi to imię :-D No widzisz , małego chce mieć przy sobie ale rodzić mi się nie chce ani sn ani cc :p

Agulqa- pocałuj w czolko Robsonika od ciotek :)

Mommy- nie boj się za bardzo się nie rozejdziesz. To Twoja pierwsza ciąża, więc też inaczej to odczuwasz. :)

Zjedlismy sniadanko z chłopakami, ogarnelam trochę chatkę i leżę, bo dalej czuje się okropnie. Mąż dziś w pracy 24 h, dopiero rano wróci i potem ma dwie nocki pod rząd. Specjalnie brał tyle służb na poczatku miesiąca żeby wyrobić normę i po 15 mieć lżej, a tu się jeszcze okażę że Franek chce szybciej wyjść :)

Mommy, to takie katolickie - zbawienie przez cierpienie :-D Ale bzdura totalna i aż mi się krew ścina na takie farmazony :-D

nieobecna, zatrzymują akcję? Myślałam, że na tym etapie to już "niech się dzieje co chce" :sorry2:

sprite, nam Tosia też wyrosła z hulajnogi, za nisko kierownica, a wyżej się już nie da :-(

Uff, Młody posłuchał rodziców i nie wywinął siostrze numeru, da jej się nacieszyć urodzinami :-D

reklama
Do góry