reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jestesmy uratowani :)
Ja dalej czuję się okropnie, ale znalazłam w zamrażarce paluszki rybne i będzie obiad :) tylko surówki nie wymysle, ale to nic :p

reklama
Jezyk ja też dzisiaj na obiad resztki :-D mąż bigos dostanie, Nina kotleta a ja pulpeta :-D :p

Patrzcie jaki śpiworek za 4zl kupiłam :-D miał plamke ale zeszła w praniu i jak nowy teraz :-D

Załączniki

• 1420290843770.jpg
    1420290843770.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 69
Filipiamama super, że wychodzicie :-)
Agulqa słodki ten nasz Robsonik :-)

Padam.
Wróciliśmy z zakupów i uda mnie tak bolą jakbym wróciła z mega treningu na siłowni.
Zaliczyliśmy Intermarche, Bricomarche, Rossmana i Pepco :p
W Rossmanie wzięłam farbę do włosów, bo akurat Syoss jest w promocji po 12 zł, mini pastę do zębów i płyn do kąpieli Babydream dla dzieciakom i dla Nikolki balsam, bo strasznie suchą skórę ma.
A no i jeszcze sobie wzięłam olejek do włosów bez spłukiwania, bo w szpitalu nie będzie mi się chciało normalnej odżywki nakładać, a po samym szamponie ciężko mi w.ogóle rozczesać włosy.
W Brico wzięliśmy w końcu suszarkę sufitową do łazienki i jak Ł ją zamontuje to możemy rozkładać Lilkowe łóżeczko (chociaż podejrzewam, że rozłożymy je najpóźniej jutro :p).
W Pepco kupiłam kilka bodziaków i sobie takie zwykłe bawełniane majtochy za 2 zł żeby mi szkoda ich przy połogu nie było.
Jeszcze spotkałam żonę mojego szefa, która jest położną u nas w szpitalu i powiedziała, że jak mam skierowanie do szpitala i jestem już w terminie to bardzo prawdopodobne, że od razu mi termin cc ustalą.
Bardzo bym chciała żeby tak było ;-)

Czytam czasem to co piszecie i nie wiem o co kaman:p ja dostała od swojej poloznej dwie torby jedna na początku ciąży z witaminami, kwasem foliowy, wkładkami higienicznymi itp. Druga później dla dzidziusia, pampersy, jakieś sliniaczki, kremy, oliwki, husteczki i ręczniczek z kapturem.
A co do wizyt poloznej to przez pierwsze dwa tygodnie przychodzi codziennie a później pielęgniarka środowiskowa, która była u mnie już miesiąc przed terminem.....

Zosia się nie spieszy.....woli mój brzuch.

Jezyk no czasami ceny są niesamowite ja wszystkie ciuszki mam z lumpa za takie grosze że nie do wiary ;-) w sklepie takie kombinezony za 80zl oglądałam...

DAGI wow ale macie opiekę :O ja nie dostałam nic nikt u mnie nie był :-D

ALECTA super ze zakupy udane a że zmęczona jesteś to wierzę nie też strasznie już męczą takie wyprawy

Nulini sto lat dla Tosi :-)
Goferek tak jak piszą dziewczyny 3razy można zmienić na pewno
Filipia super:-) wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej ;-)
Femme mam dwa takie śpiworki i coś leżą :-D wolę młodego w kocyk albo rożek zawinac bo w tym ma rączki na wierzchu a mu marzną okropnie. Ale ogólnie super łup :-D
U nas strasznie wieje przez co przesuwa nam się wyjście na spacer z dnia na dzień :-(

Alecta w Krakowie bywały momenty że piękne słonko było ale zaraz zachodziło za chmury :-( przed chwilą wiatr mi suszarkę z praniem przewrócił na balkonie...wieje okropnie

reklama
U mnie też wieje jak jakiś huragan....puscilam właśnie pranie z rzeczami, które mama mi przywiozła i mam nadzieje, ze to juz ostatnie Zoskowe pranie. Tez mam takie dwa śpiworki, ale jak będzie z ich wykorzystaniem to zobaczymy.

Ale Femme łup udany!!! Jak najbardziej:)

Do góry