reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
to ja wczoraj w adidasach po tej szklance do mamy po rybę się wybrałam. bo mi dzwoniła, że jej została, a mąż się jakoś ociągał, więc sama sobie poszłam. ale nie powiem, że na poślizgach nie czułam strachu. chyba mi adrenaliny brakuje :-D:-D:-D

czekoladki wyglądają fajnie. co jest w tej kulce?

W kulce biała masa. Smak coś w rodzaju amaretto.
Jeszcze przyniósł winko musujace z pięknym kieliszkiem. Ale winko poczeka na Kasie z pol roku :-)
Czekoladki zostaną pochłonięte zapewne jeszcze dzis!

a to nie. nie moje klimaty. ale wyglądają super.

wyświetla Wam się po prawej stronie, w dolnym rogu taki prostokącik "To może Cię zainteresować" i między innymi "Wcześniak-kto to taki?" ?
od kilku dni nie umiem oderwać wzroku od tego włochatego bobasa. jaki on jest śliczny. tak mi się podoba, ze zjadłabym go! :-):tak::tak::tak:
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 56
Doggi Ty sieroto z kanapy się nie ruszaj!
Ja w tym sezonie też mam orła za sobą tylko, że ja na dupie wylądowałam.

Oj poszłabym do kina na Hobbita.
Myślałam, że tesciowie jak przyjadą na święta to dłużej zostaną i wtedy byśmy się z Ł wyrwali, ale niestety nie było jak, bo byli tylko 3 dni.

Śmiać mi się chce z Ł, bo wyciąga przy mnie kanister i mówi, że ropę ma, bo kolega miał na sprzedanie.
Pytam się go po co nam ropa jak Brava na benzynie jeździ no i okazało się, że to do naszego nowego auta, którego jeszcze nie kupiliśmy :-D hahaha

Laski, pomocy bo chyba umieram. ;) Zachciało nam się dzisiaj z Mężem przyspieszać poród- wiadomo w jaki sposób. ;) I teraz umieram z bólu! Ciężko go opisać, coś jakby ciągły skurcz lub nacisk na jakiś nerw. Boli mnie cała dupa (pośladki), uda aż do łydek. O co może chodzić? Tylko jak leżę to jest w miarę ok.

reklama
Do góry