reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Żelka on mnie tak zaskoczył tym obrotem stacha że byłam w amoku i nie pomyślałam żeby dopytac o cokolwiek. Wyszłam z gabinetu i szłam z otwartą buzia w takim szoku byłam :p

Jezyk no ja ostatnio z moim psem byłam jak T się o tym dowiedział to myślałam że mnie zamknie w piwnicy na 4 spusty. Stwierdził że mi się w głowie od hormonów poje.bało całą ciążę byłam ostrożna a teraz im większy brzuch tym glupsze pomysły mam :p no w końcu przez 9 miesięcy można dostać na łeb :p

reklama
Głowa mi pęka... Z K chyba jesteśmy na siebie obrażeni... :-D :sorry: ciężko stwierdzić dlaczego ale w sumie mi to wisi ja lubię od czasu do czasu sobie pomilczec :-D

ALECTA fajny wózek :-)

Zelka hehe no ja sobie giganta nawet nie życzę :-D tylko mnie mój durny lekarz zestresowal i teraz mi to po głowie chodzi ;-)

Megami wow to konkret ciekawe czy ja chociaż 100dobije

Agulqa dobrze ze Robus grzecznie spal jak ty załatwilas sprawy na mieście ;-)

Laydeek barwy arki Gdyni czyżbyś kibicowala? :-D

Ha a ja kupiłam w sylwestra pierś i mam :p tylko kto mi ją zrobi...

U nas tak wieje że aż strach... Mam nadzieję że nie będzie szkód z tego

Jezyk weź podeślij nalesnika!

Hymmm... Ja mam dwójkę nie planowanych dzieci i nie czuje się gorsza ani trochę :-D i wcale się tego nie wstydzę :p kocham je i ani przez chwilę nie zalowalam ;-)

Doggi jesteś mistrzem :-D ja bym przy tobie już dawno na zawał zeszła :p dobrze ze z Ciebie taka zwinna kocica i odpowiednio upadlas

aaaa i ja byłam na Hobbcie 26 gr, polecam, ja jestem zachwycona:) zresztą jestem chyba jedyna osobą na globie, której bardziej podoba się Hobbit niż Władca haha

Myszka też chciałam iść tylko stwierdziłam że nie wysiedze 3h na tych Zajebistych fotelach w kinie :p

Kurde zanim odpisze to dochodzi mi strona postów których nie widzę w trakcie odpisywania :p

Mysza my z T dziś idziemy na hobbita :) na 20.40 cieszę się jak dziecko byliśmy na poprzednich i uwielbiam ten film już się nie mogę doczekać :)

Femme, to lizak z Ukrainy, który wysmarował mi całą mordę na niebiesko.
Ale zobaczcie co mąż przyniósł z pracy!!! A jakie dobre!!!

ImageUploadedByForum BabyBoom1420212735.314779.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1420212735.314779.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420212735.314779.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 63
Jeżyk na Hobbita chcę męża wyciągnąć. To nasze klimaty, a póki co wcześniejsze części przez neta oglądaliśmy.
Po porodzie to już w ogóle mogę zapomnieć o kinie we dwoje w najbliższym czasie :-D Rodzice przyjadą po dziewczyny najprawdopodobniej w niedzielę, mam nadzieję, że nic się nie wydarzy (pewnie później będę kląć, że nic się nie dzieje :sorry2: ).

Doggi akrobatko uważaj ;-)

reklama
Do góry