reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi ze mnie wyciagali robsona m.in. dlztego ze lozysko stare i nid dawalo dobrze jedzonka

Jezyk ale sie usmialam z wymiany zdan, tego mi trzeba bylo ;-)
Kimnelam sie troszke hihi ;-)

Laski, pomocy bo chyba umieram. ;) Zachciało nam się dzisiaj z Mężem przyspieszać poród- wiadomo w jaki sposób. ;) I teraz umieram z bólu! Ciężko go opisać, coś jakby ciągły skurcz lub nacisk na jakiś nerw. Boli mnie cała dupa (pośladki), uda aż do łydek. O co może chodzić? Tylko jak leżę to jest w miarę ok.

A podobno sex to zdrowie :p

Hej, hej dziewczyny. Od wczoraj mnie nie było i nadrabiania co nie miara :p

Doggi ładny Ci Stachu numer wywinal, ale czemu mnie to dziwi:p

Ja od wczoraj aplikuje wiesiołek i pije ten wywar z lisci malin - dostawa towaru z PL ;) i mnóstwo prezentów dla Zosi:)

Co do znieczulenia to ja myślę, że sprobuje najpierw podtlenku azotu i jeśli będę miała bóle krzyzowe to elektrod, ale nad epiduralem co raz mocniej się zastanawiam żeby jednak nie brać. Tez slyszalam tak jak pisze Megami, że zzo czasem spowalnia akcje porodowa.

Aqulaq widzisz jakiego masz grzecznego synusia!

Ja dzis miałam krem z selera naciowego z gnnochi, zezarlam i teraz odpoczywam brzuchem do góry....dosłownie.

Ogólnie juz chce bardzo urodzić, no mam dość, nie wyspiam się a do tego rzyga.łam wczoraj pół dnia i to drugie tez....masakra jakaś.

Co do pogody to u nas 12st ale wieje jak jasny gwint.

Nulini ja tak kiedyś po worki próżniowe pojechałam :no: Na złość nigdzie nie było... A jak z głupia po coś innego poszłam ostatnio to cała półka :angry:

Uwierz, że krew mnie zaleje, jak znajdę te cholerne foremki, jak już ich nie będę potrzebować :wściekła/y:
Ale wtedy to kupię na zaś :-D

Nulini- to pochwal się co za torta robisz, że aż tyle blatow potrzebujesz?

Moje Wypieki | Tęczowy tort (rainbow cake) :-D

gosiane, bo w przepisie laska poradziła jednorazowe foremki :-D

femme
, właśnie ja też nie bardzo rosnę i też się zastanawiam, czy wszystko OK, zwłaszcza, że mój dupek gin nie podaje wagi ani wymiarów podczas USG :no:

Mommy, mnie nie pobijesz - codziennie zapominam dziecku buty w szatni zmienić z kapci na kozaki i wracamy się spod drzwi :confused2:
I też WSZYSTKO na kartkach spisuję i w dwóch kalendarzach...

agulqa, super, że teściowa ogarnęła :-D

sprite,
weź mi nie mów!!! Jak dzisiaj po sklepach chodziłam to oczy ze zdumienia przecierałam, PUŚCIUTEŃKIE półki!!! :szok:
Ominął mnie jakiś koniec świata???

Doggi,
oj, popieram T, Ciebie to trzeba wiązać do kaloryfera!!!

żelka, Młody też się mniej rusza, a przecież ja dopiero 35tc :sorry2: Fakt, wieczorami kopie mega mocno, ale w dzień raczej spokój...

Mysza,
pisałyśmy o tym ostatnio, że nadmiar NoSpy wcale nie taki dobry dla dziecia, a lekarze zalecają jak cukierki...

alecta, buahahahaha, mąż zapobiegawczy :-D

Femme mogę rodzic nawet zaraz
Byle bym zdarzyła się wykąpać i ogolic tu i uwdzie:p

Kurde ja mam zamiar dziś pobaraszkowac, ale boję się, że będzie baaardzo bolało, bo nie dość, że dawno żadnych zabaw nie było to jeszcze jak ostatnio mnie nadal gin to myślałam, że umre.....

reklama
Do góry