reklama
to ja wczoraj w adidasach po tej szklance do mamy po rybę się wybrałam. bo mi dzwoniła, że jej została, a mąż się jakoś ociągał, więc sama sobie poszłam. ale nie powiem, że na poślizgach nie czułam strachu. chyba mi adrenaliny brakuje
czekoladki wyglądają fajnie. co jest w tej kulce?
czekoladki wyglądają fajnie. co jest w tej kulce?
jenn200818
Fanka BB :)
Laydeek no właśnie pół roku?? Haha u mnie pewnie już kilka dni po porodzie zacznie się delikatne świętowanie
a to nie. nie moje klimaty. ale wyglądają super.
wyświetla Wam się po prawej stronie, w dolnym rogu taki prostokącik "To może Cię zainteresować" i między innymi "Wcześniak-kto to taki?" ?
od kilku dni nie umiem oderwać wzroku od tego włochatego bobasa. jaki on jest śliczny. tak mi się podoba, ze zjadłabym go! :-)
wyświetla Wam się po prawej stronie, w dolnym rogu taki prostokącik "To może Cię zainteresować" i między innymi "Wcześniak-kto to taki?" ?
od kilku dni nie umiem oderwać wzroku od tego włochatego bobasa. jaki on jest śliczny. tak mi się podoba, ze zjadłabym go! :-)
Załączniki
Doggi Ty sieroto z kanapy się nie ruszaj!
Ja w tym sezonie też mam orła za sobą tylko, że ja na dupie wylądowałam.
Oj poszłabym do kina na Hobbita.
Myślałam, że tesciowie jak przyjadą na święta to dłużej zostaną i wtedy byśmy się z Ł wyrwali, ale niestety nie było jak, bo byli tylko 3 dni.
Śmiać mi się chce z Ł, bo wyciąga przy mnie kanister i mówi, że ropę ma, bo kolega miał na sprzedanie.
Pytam się go po co nam ropa jak Brava na benzynie jeździ no i okazało się, że to do naszego nowego auta, którego jeszcze nie kupiliśmy hahaha
Ja w tym sezonie też mam orła za sobą tylko, że ja na dupie wylądowałam.
Oj poszłabym do kina na Hobbita.
Myślałam, że tesciowie jak przyjadą na święta to dłużej zostaną i wtedy byśmy się z Ł wyrwali, ale niestety nie było jak, bo byli tylko 3 dni.
Śmiać mi się chce z Ł, bo wyciąga przy mnie kanister i mówi, że ropę ma, bo kolega miał na sprzedanie.
Pytam się go po co nam ropa jak Brava na benzynie jeździ no i okazało się, że to do naszego nowego auta, którego jeszcze nie kupiliśmy hahaha
nieobecna87
Laski, pomocy bo chyba umieram. Zachciało nam się dzisiaj z Mężem przyspieszać poród- wiadomo w jaki sposób. I teraz umieram z bólu! Ciężko go opisać, coś jakby ciągły skurcz lub nacisk na jakiś nerw. Boli mnie cała dupa (pośladki), uda aż do łydek. O co może chodzić? Tylko jak leżę to jest w miarę ok.
reklama
jenn200818
Nie straszcie.. Bo my też dłuższą przerwę mamy ale chcę ją przerwać za tydzień Hm oby pomogło