reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
to ja wczoraj w adidasach po tej szklance do mamy po rybę się wybrałam. bo mi dzwoniła, że jej została, a mąż się jakoś ociągał, więc sama sobie poszłam. ale nie powiem, że na poślizgach nie czułam strachu. chyba mi adrenaliny brakuje :-D:-D:-D

czekoladki wyglądają fajnie. co jest w tej kulce?

W kulce biała masa. Smak coś w rodzaju amaretto.
Jeszcze przyniósł winko musujace z pięknym kieliszkiem. Ale winko poczeka na Kasie z pol roku :-)
Czekoladki zostaną pochłonięte zapewne jeszcze dzis!

a to nie. nie moje klimaty. ale wyglądają super.

wyświetla Wam się po prawej stronie, w dolnym rogu taki prostokącik "To może Cię zainteresować" i między innymi "Wcześniak-kto to taki?" ?
od kilku dni nie umiem oderwać wzroku od tego włochatego bobasa. jaki on jest śliczny. tak mi się podoba, ze zjadłabym go! :-):tak::tak::tak:
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 50
Doggi Ty sieroto z kanapy się nie ruszaj!
Ja w tym sezonie też mam orła za sobą tylko, że ja na dupie wylądowałam.

Oj poszłabym do kina na Hobbita.
Myślałam, że tesciowie jak przyjadą na święta to dłużej zostaną i wtedy byśmy się z Ł wyrwali, ale niestety nie było jak, bo byli tylko 3 dni.

Śmiać mi się chce z Ł, bo wyciąga przy mnie kanister i mówi, że ropę ma, bo kolega miał na sprzedanie.
Pytam się go po co nam ropa jak Brava na benzynie jeździ no i okazało się, że to do naszego nowego auta, którego jeszcze nie kupiliśmy :-D hahaha

Laski, pomocy bo chyba umieram. ;) Zachciało nam się dzisiaj z Mężem przyspieszać poród- wiadomo w jaki sposób. ;) I teraz umieram z bólu! Ciężko go opisać, coś jakby ciągły skurcz lub nacisk na jakiś nerw. Boli mnie cała dupa (pośladki), uda aż do łydek. O co może chodzić? Tylko jak leżę to jest w miarę ok.

reklama
Do góry