Ja przy ciąży z Niną zjechałam ze schodów na dupie w 8miesiącu,przestraszyłam się wtedy na maksa.Mysza-moja córka z lutego 2011 więc podobnie.też si€ bardzo cieszy z siostry,mam nadzieje że później będzie podobnie.też się boję samotności,przy Ninie po 2 miesiącach chciałam już do pracy i ludzi.
reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
Aaaaa, masakra! Wzięłam już magnez i nospe i nic a nic nie przeszło. Idę wykąpać Młodego i go uśpić- bunt dwulatka i do tego zaczął rezygnować z drzemki w dzień, więc ze 2h to zajmie... ogolic się gdzie trzeba i jak nie przejdzie to do szpitala zobaczyć o co chodzi. Seks po ponad 3 miesiącach to zło!
dagi27
Nieobecna87 z tym sexem po trzech msc to tak serio?? Kurde my to mamy przerwę chyba od sierpnia....masakra jakaś:/
Może się coś zaczęło u Ciebie czekamy na wieści.
Może się coś zaczęło u Ciebie czekamy na wieści.
dagi27
Doggi mi właśnie też nie bardzo....w ogóle nie mam na niego ochoty, ale tak pomyślałam, że może jak się troszkę pobzy.kamy to coś się ruszy....
Jak tam wiercioch Stachu?
Jak tam wiercioch Stachu?
reklama
MommyTigger
Dziewczyny jak ciąża prawidłowo wam przebiega to na ktg chodzicie czy nie?
I moje 2 pytanie do tych co już rodziły, jak co ile min, miałyście skurcze to do szpitali jechałyście?
I moje 2 pytanie do tych co już rodziły, jak co ile min, miałyście skurcze to do szpitali jechałyście?