reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa- przyjąć to powinien Cię przyjąć, ale chodzi mi o to czy przychodnia podpisała kontrakt i czy w ogóle lekarz będzie, bo cały czas trabia o podpisaniu umów.

reklama
A nie możesz od razu do przychodni podjechać? Umówić się na godzinę i na miejscu już deklaracje wypełnić? Karta ze szpitala dopiero do szczepienia potrzebna, mozeszw dniu szczepienia dostarczyć.

U nas spokój w kuj-pom 100 % podpisanych kontraktów.

Agulqa - Maja miała zatkany kanalik łzowy bo tak jej łzawiło oczko i ropiało. Miała w szpitalu przedmuchiwany kanalik i jest ok.

Bada m - zazdroszczę jutro będziesz mieć dzidziusia

Doggi - jak się czujesz?

Bo rumianek uczula i pdraznia. Wiem, że niektórzy przemyeaja ale ogólnie się go nie stosuje. Lepiej swietlikiem ale nie wiem od kiedy można stosować.

U mnie były problemy z kartą, bo poczta zawiodła, ale normalnie dziecko zapisałam, normalnie dziecko przyjęli. Powiedz, ze poczta ma opóźnienia przez święta, jeśli będą robić problemy i tyle. Z drugiej strony jak trasa wyprawy nie jest bardzo zaludniona to bym poszła.

Od rumianku mleczko sto razy lepsze i bezpieczniejsze :-) ja wkrapiałam bezpośrednio do oczka, czy noska, zależnie od 'schorzenia'

Ostatnia edycja:
Karpanna ja mam jutro wizytę i będę błagać gina żeby mi szybciej wywołał poród bo ja Sue wykończę ;( w nocy co 45min budził mnie skurcz takie obudziły mnie jak z Olą się zaczynało a tu psikus i spokój, a nawet się z T od rana potarmosilismy żeby pomóc... Nie pomogło :( 5lm spaceru na biezni tez nic, dno

Żelka nic się nie odzywala Gochson a nr do niej nie mam :(

Bada super ze juz w szpitalu strasznie zazdroszczę :) juz jutro Gniewko będzie z tobą :)

Jenn ja często bywalam w szpitalu i zawsze rządziłam pilotem jakoś nie sprzeciwiają mi się nigdy :p

Agulqa_b a co ty się szkołą przejmujesz?! Ja p tym jeszcze prxy oli nie myślę a co dopiero z uwagi na stacha, spokojnie ;)

Dagi u mnie to samo, o 6 obudziła mnie chęć dwójeczki i byłam kilka razy i o 8 zasnęłam potem o 12 znów :/

Nulini u nas furorę zrobiła panda taka elektryczna ola nawet z nią śpi ;)

Sprite ja lewatywy nie miałam, miałam kiedyś przed jakimś badaniem i masacra jsk mnie du.pa bolała masacra!!

Mommy mnie nic nie czyścilo przed porodem

A ja dziś jakiś zgon. Wypiłam ze 2 litry soku z cytryny, ale dalej lipnie mi. Łeb boli okropnie juz 3ci dzuen, nos zatkany ale nic nie leci z niego, noni gardło boli ale trochę mniej może ta cytryna wyzarla.
Poza tym poza ciężka nocą dziś dzień bez problemów ciążowych no poza kłuciem w ci.pce i uczucia wyciskania główki między moje nogi ale ogólnie spoko.

Jutro mam gina jestem ciekawa jak sytuacja u mnie

reklama
Do góry