reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja bym mogla rodzic od 2 stycznia+, ani w sylwestra ani w nowy ROK mi sie nie widzi, bo w szputalu kazdy pewnie wku..ny, ze zamiast na balety tudziez kaca odsypiac to musi byc w robocie. Skoro porod Sam w sobie nie jest mily, to chcialabym chociaz, zeby sie odbyl w Jako takiej atmosferze :)

reklama
A ja nie mam żadnego planu porodu buu nic nie wiem... Pójdę chyba w przyszłym tygodniu do szpitala obejrzeć sale itp i przy okazji dorwe swoją położna bo nie wiem nic -_- a może warto by było już się zorientować :-D

Doggi, ale TY masz wymagania :-p:-p nie ma lekko ;-);-)

femme, ja też nic nie wiem. nawet nie wiem, czy przypadkiem nie zmieniło sie to, że trzeba mieć swoje ubrania dla dzidziusia... :/

Sprite no ja to samo... Dobrze ze nie jestem sama taka gapa :-D no i najbardziej mnie martwi że nie mam badań zrobionych żadnych... A jakieś hbs i wr niby ważne... Nawet nie mam pojęcia co to jest :-/

Ja dziś dopięłam plan porodu, jeszcze tylko wydrukować. Wyniki badań są, dopakować wsio do torby i w weekend może się dziać co chce :rofl2: Pewnie jeszcze będę narzekać, że nic się nie dzieje, a już po terminie...

Fotelik wyprany, wózek też...

femme, o badania się nie martwię, bo jednak mój gin kazał zrobić i mam kartę uzupełnioną. generalnie w karcie mam:
grupa krwi
VDRL 1 x
odczyn coombsa 2 x
HBS
toksoplazmowa 2 x
HIV
rózyczka Igg
TSH
HCV 1 x
cytologia
glukoza na czczo
test OGTT