reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja w planie porodowym (dostałam u gina i mam z tym jechać rodxic") zaznaczyłam ze maja mnie naciac jeśli zajdzie taka potrzeba nic profilaktycznie

A u mnie szaleństwo hormonów!!! Dotknęłam przed chwila buzię i jest tak tłusta że, na dłoni tak jakbym oliwką posmarowala i woda normalnie robi się w kulki, i wszystkie paznokcie mi poodpadały bo płytka tez tłusta okropnie

reklama
Doggi ja tak samo w planie porodu zaznaczylam, tu by uniknąć papierowej roboty przy przyjęciu dostajesz masę papierków do domu na ostatniej wizycie i tym sposobem Masz czas by je dokładnie przeczytać.
I ja też zadeklarowałam i podpisałem zgodę na nacięcie ale tylko w razie potrzeby tzn nawet tak samo jest skonstruowane pytanie, to samo dotyczy cc, kleszczy i wielu innych do nie dawna dla mnie dziwnych rzeczy. W zasadzie do szpitala mogę przyjść z drogi jedyne co to musze mieć kartę ciazy i nic więcej.

Doggi ja cerę mam spoko, a paznokcie o dziwo nawet dobrze wyglądają. Nie dawno ściągnęłam żel i nawet nie są zniszczone bardzo, może dziś pomaluje....

Doggi :-D :-D Teściowa dobra jest :-D

Agulqa też tak myślałam , że was dziś wypuszczą , możecie spokojnie teraz w domu wypoczywac ;-)

Stokrotka, filipia &&&&

Wątek z opisem porodów spoko, ja już w sumie od początku po necie czytam takie rzeczy :-D

Właśnie wyszła położna ode mnie. Umowa podpisana, rodzic mogę :-)
I tez mi zalecała wiesiołek!!!! Od środy zaczynamy!!!
Qrde, i kolejna rozpakowana!
A ja zaczynam mieć bole jak @. I do tego krzyż boli :/ Czy to juz jakiś objaw???

LayDeek nie wiem jak u Ciebie, ale mnie brzuch jak na okres i krzyz bolą od jakiegoś miesiąca.....a ten wiesiołek to na co? Pewnie znowu nie doczytałam....co do boli krzyża to ja mam te bóle krzyzowe, ale one są takie, że w momencie mam ochotę zacząć chodzić po ścianach albo usunąć sobie krzyz....

Dagi mnie położna pytała się czy może naciąć, bo mogłoby to ułatwić poród. Poród był ciężki, bo nie miałam skurczy więc się zgodziłam, właściwie to byłam już tak zmęczona że na wszystko bym się zgodziła. Jeszcze musiałam papiery podpisać przed nacięciem;-) żeby była podkładka.

Ja swojego porodu nie opiszę, żeby nie straszyć

A ja tak jsk ogólnie chce juz urodzić, tak teraz najwcześniej sylwester w nocy :p mam nadzieje ze ani dziś ani jutro nic nie ruszy bo te daty mi się nie widzą :(

reklama
Do góry