reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Cóż słyszą to co chcą słyszeć :-) Są najmniej wrażliwy na prośby w stylu "wyrzuć proszę śmieci" "pozmywaj po sobie".. to jakby nie trafiało do ich mózgu.
Jestem ciekawa jak u mnie będzie z tym płaczem, bo mój A. to ma raczej wyczulony słuch w nocy a właściwie nad ranem jak wstaję, to muszę po cichu bo inaczej się wybudza i zaczyna się dziwić, że już się obudziłam..
Jestem ciekawa jak u mnie będzie z tym płaczem, bo mój A. to ma raczej wyczulony słuch w nocy a właściwie nad ranem jak wstaję, to muszę po cichu bo inaczej się wybudza i zaczyna się dziwić, że już się obudziłam..
Jenn mój, to pierwsza nic oli w domu a ten na każde przyciągnięcie Sue budził i leciał potem już musiałam go kopać
I ostatnio wyczylony znów ale teraz na mnie I każde moje wstanie na siku a ten już w gotowości bo ja rodzę
I ostatnio wyczylony znów ale teraz na mnie I każde moje wstanie na siku a ten już w gotowości bo ja rodzę
McPearl
Jak to u was jest z planem porodu? Wam coś wasi gin mówili czy same po prostu układacie?
jenn200818
Ja to plan porodu zostawiłam w szkole rodzenia, trochę dziwne.. bo mi go nie oddali. Pewnie będę raz jeszcze coś takiego wypełniać. Chociaż kto wie?
reklama