Ja bym mogla rodzic od 2 stycznia+, ani w sylwestra ani w nowy ROK mi sie nie widzi, bo w szputalu kazdy pewnie wku..ny, ze zamiast na balety tudziez kaca odsypiac to musi byc w robocie. Skoro porod Sam w sobie nie jest mily, to chcialabym chociaz, zeby sie odbyl w Jako takiej atmosferze
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
A ja nie mam żadnego planu porodu buu nic nie wiem... Pójdę chyba w przyszłym tygodniu do szpitala obejrzeć sale itp i przy okazji dorwe swoją położna bo nie wiem nic -_- a może warto by było już się zorientować
femme fatal
Mama Ninki :)
Sprite no ja to samo... Dobrze ze nie jestem sama taka gapa no i najbardziej mnie martwi że nie mam badań zrobionych żadnych... A jakieś hbs i wr niby ważne... Nawet nie mam pojęcia co to jest :-/
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Ja dziś dopięłam plan porodu, jeszcze tylko wydrukować. Wyniki badań są, dopakować wsio do torby i w weekend może się dziać co chce Pewnie jeszcze będę narzekać, że nic się nie dzieje, a już po terminie...
Fotelik wyprany, wózek też...
Fotelik wyprany, wózek też...
MommyTigger
Fanka BB :)
Ja jedyne co mam to liste co musze spakować , planu porodu żadnego bo i tak nic sobie z niego u mnie w szpitalu nie robią....
Idę się polec... Ciągle bym spała
Idę się polec... Ciągle bym spała
femme, o badania się nie martwię, bo jednak mój gin kazał zrobić i mam kartę uzupełnioną. generalnie w karcie mam:
grupa krwi
VDRL 1 x
odczyn coombsa 2 x
HBS
toksoplazmowa 2 x
HIV
rózyczka Igg
TSH
HCV 1 x
cytologia
glukoza na czczo
test OGTT
GBS
czego Ci brakuje?
grupa krwi
VDRL 1 x
odczyn coombsa 2 x
HBS
toksoplazmowa 2 x
HIV
rózyczka Igg
TSH
HCV 1 x
cytologia
glukoza na czczo
test OGTT
GBS
czego Ci brakuje?
reklama
dagi27
Fanka BB :)
W ogóle zastanawiam się jak wygląda karta ciazy w pl....ja mam też tak jak Doggi w karcie grupę krwi i przeciwciała reszta wszystko w systemie