reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Wesołych, pięknych, zdrowych i spokojnych świąt dziewczyny!!!

Agilqa - skarbie trzymaj się dzielnie, bądź silna i cierpliwa ( ja wiem co to poród wywoływany ) dasz radę. Czekamy na wieści.

Spałam 12 h jak nigdy. Z przerwą bo młodsza pociecha o 4 chciała sprawdzić czy gwiazdor czasem już nie chodził :-)

Mnie też mdli stałam się wrażliwa na zapachy itd.

Dziś będę się obijać ale wczoraj pomagałam mężowi przy serniku i roladkach z pieczarkami.

Ja kończę 37 tydzień 2 stycznia i wtedy zacznę dużo się ruszać może tej ciąży nie przenoszę skoro macica już pracuje a szyjka jest miękka.

U nas jak pisałam prezenty po kolacji. Gdybym dała rano i nie pozwoliła otwierać by mnie zamęczyły. A tak najpierw jedzonko potem prezenty, wychodzę po kolacji z nimi do kuchni kroić ciasta a mąż z dziadkami wyciąga prezenty i dzwoni dzwoneczkiem. Jak wchodzimy zamyka balkon że to niby gwiazdor wychodził :-) prezenty robimy tylko dzieciom.

Dziś nam zostało tylko sprzątanie ale to ogarnie mąż. Mnie coś bierze na chorobę chyba albo to już ostatki ciąży nie wiem. Taka wyżera a mnie mdli złośliwość żołądka.

Sprzedawca wózka obiecał dodać gratis pokrowce na koła no i zapomniał. Zadzwoniłam do niego ( a co tam ) i dziś są już w domu. Co jakiś czas sobie dotykam wózka hahahah jak porąbana.

Zapomniałam Wam powiedzieć. Wczoraj wróciliśmy ze szpitala a tu co?Leje się w łazience woda nam z sufitu. Sąsiad nas zalał pękła mu rurka i o tym nie wiedział dopiero jak mąż poszedł do niego. Nosz kurde jakie plamy również w wc. Mieszkanie po remoncie. Super nie.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, zycze Wam zdrowych I wesolych swiat I szczesliwego nowego roku! Trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki, zeby byly zdrowe I zeby za bardzo nie Daly mamusiom w kosc podczas porodu:)

Załączniki

• 1419412934095.jpg
    1419412934095.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry