Ja też cały czas na bb,agulqa jesteś lepsza niż niejeden dreszczowiec.dziewczyny,wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dniu,oby nasze porody zakończyły się tak jak chcemy i za kilka tugodni każda będzie miała swojego maluszka przy sobie.
reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Doggi no właśnie w poniedziałek idę do mojego gina, to na pewno się uspokoję bo tym babom z poradni to ja nie ufam Ale wiesz, ja drżę przez tą moją cukrzycę ciążową, więc mam nadzieję, że urodzi się z normalną masą. Do tej pory wszystko było dobrze, więc ta końcówka jeszcze została a teraz to przybiera najwięcej..
femme fatal
Mama Ninki :)
Dzień dobry!
Ja też pierwsze co to tel w nocy się budzilam i sprawdzałam buhaha to już jest nałóg AGULQA & & & pewnie już się rozkrecilo na dobre :-) :-)
Też tak myślę co u GOCHSON dawno nic nie pisała
No i ciekawe jak u EMILCHEN :-)
My od wczoraj już u teściowej ;-) to za bardzo nie mam czasu Pisać ale was podczytuje :-)
Ja też pierwsze co to tel w nocy się budzilam i sprawdzałam buhaha to już jest nałóg AGULQA & & & pewnie już się rozkrecilo na dobre :-) :-)
Też tak myślę co u GOCHSON dawno nic nie pisała
No i ciekawe jak u EMILCHEN :-)
My od wczoraj już u teściowej ;-) to za bardzo nie mam czasu Pisać ale was podczytuje :-)
bada m.
Fanka BB :)
WESOŁYCH ŚWIĄT
ja tez dopiero wstałam i lapka odpaliłam,czy to już R jest z nami #mam kciuki za Was Agulqa &&&&&
ja tez dopiero wstałam i lapka odpaliłam,czy to już R jest z nami #mam kciuki za Was Agulqa &&&&&
reklama