reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja też cały czas na bb,agulqa jesteś lepsza niż niejeden dreszczowiec.dziewczyny,wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dniu,oby nasze porody zakończyły się tak jak chcemy i za kilka tugodni każda będzie miała swojego maluszka przy sobie.

reklama
Doggi no właśnie w poniedziałek idę do mojego gina, to na pewno się uspokoję bo tym babom z poradni to ja nie ufam :-D Ale wiesz, ja drżę przez tą moją cukrzycę ciążową, więc mam nadzieję, że urodzi się z normalną masą. Do tej pory wszystko było dobrze, więc ta końcówka jeszcze została a teraz to przybiera najwięcej..

Agulqa trzymaj sie dzielnie, skurcze sa to dobrze ;) kciukasy za szybki poród!!! A wody z balonikiem 2 każdej chwili mogą pójść ; )

Dzień dobry!
Ja też pierwsze co to tel :-D w nocy się budzilam i sprawdzałam buhaha to już jest nałóg :p AGULQA & & & pewnie już się rozkrecilo na dobre :-) :-)

Też tak myślę co u GOCHSON dawno nic nie pisała

No i ciekawe jak u EMILCHEN :-)

My od wczoraj już u teściowej ;-) to za bardzo nie mam czasu Pisać ale was podczytuje :-)

reklama
Do góry