reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Kuzwa cala noc prawie nie spie :-\
O 3 cos zaczelo pobolewac a teraz od 5 mam w miare regularne skurcze, ale poki co wydaja mi ske slabe i krotkie jak na porodowe
O 3 cos zaczelo pobolewac a teraz od 5 mam w miare regularne skurcze, ale poki co wydaja mi ske slabe i krotkie jak na porodowe
dagi27
Agulaq_b jak tam sytuacja? Coś do przodu czy dalej te skurcze za słabe? Oby szybko poszło
jenn200818
Agulqa i co jak sytuacja??? Coś tam się dzieje? :-)
Matko zaraz skonam, tak mnie kolano operowane boli ze nie wiem jak siedzieć, leżeć, cokolwiek poza tym nogi spuchniete strasznie ;( uda, kolana, łydki kostki i stopy są równe ;( mam die kłody zamiast nóg wczoraj przegięlam
Agulqa_b jak tam u ciebie, czyżby się zaczęło
Alecta mój na mnie krzyczy, że pierwsze co yo telefon do łapy
A ja dziś skończyłam 37tc, ciąża donoszona, niech się dzieje wola nieba ale niech ta wola będzie przed 14.01
All I want for xmas is baby before due date
Agulqa_b jak tam u ciebie, czyżby się zaczęło
Alecta mój na mnie krzyczy, że pierwsze co yo telefon do łapy
A ja dziś skończyłam 37tc, ciąża donoszona, niech się dzieje wola nieba ale niech ta wola będzie przed 14.01
All I want for xmas is baby before due date
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Od 5 mam skurcze co 3min ale ze balonik sam nie wypadl i wody nie odeszly to czekam na obchod i pewnie oxy
A ze swieta to obchod o 9
Zaraz kuzwa zejde ;-)
Juz tu tancze, klekam, kolysze sie i inne cuda by nie bolalo i tak co 3min
A ze swieta to obchod o 9
Zaraz kuzwa zejde ;-)
Juz tu tancze, klekam, kolysze sie i inne cuda by nie bolalo i tak co 3min
jenn200818
Ja to się o mojego małego trochę boję, bo skoro wg położnej z poradni waży ok 2500 kg (czyli wg niej o tydzień więcej) to aż boję się pomyśleć ile będzie ważył na wyjściu.. Więc tak mógłby dotrwać do 37 tc i wyskakiwać :-)
Dziewczyny życzę Wam abyście dotrwały do swoich terminów, maleństwa urodziły się zdrowe i były aniołkami. No wiecie dużo spały, mało płakały i w ogóle rozwijały się idealnie ;-) Klimat świąt za oknem raczej nie zapowiada rychłego opadu śniegu, no ewentualnie deszcze także cóż.. Dla niektórych z Was może to są ostatnie dni w dwupaku, trzymam kciuki za wszystkie! Szczególnie te, które już są w szpitalu bądź za chwilę się tam znajdą :-) No i raz jeszcze gratuluję naszym pierwszym mamom! Gochson ciekawe czy będziesz albo już jesteś w domku na święta? Elutka Ty to sobie chyba sprawiłaś najpiękniejszy prezent, taki szybki poród.. pozazdrościć ;-)
Życzę Wam też aby wasi mężowie/partnerzy wykazali się i pomagali jak najwięcej abyście mogły chociaż trochę czasem odpocząć, bo z tymi facetami to różnie bywa!!
Agulqa pewnie teraz jakoś pójdzie już, myślę, że do południa urodzisz co? :-)
Dziewczyny życzę Wam abyście dotrwały do swoich terminów, maleństwa urodziły się zdrowe i były aniołkami. No wiecie dużo spały, mało płakały i w ogóle rozwijały się idealnie ;-) Klimat świąt za oknem raczej nie zapowiada rychłego opadu śniegu, no ewentualnie deszcze także cóż.. Dla niektórych z Was może to są ostatnie dni w dwupaku, trzymam kciuki za wszystkie! Szczególnie te, które już są w szpitalu bądź za chwilę się tam znajdą :-) No i raz jeszcze gratuluję naszym pierwszym mamom! Gochson ciekawe czy będziesz albo już jesteś w domku na święta? Elutka Ty to sobie chyba sprawiłaś najpiękniejszy prezent, taki szybki poród.. pozazdrościć ;-)
Życzę Wam też aby wasi mężowie/partnerzy wykazali się i pomagali jak najwięcej abyście mogły chociaż trochę czasem odpocząć, bo z tymi facetami to różnie bywa!!
Agulqa pewnie teraz jakoś pójdzie już, myślę, że do południa urodzisz co? :-)
reklama