reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Matko zaraz skonam, tak mnie kolano operowane boli ze nie wiem jak siedzieć, leżeć, cokolwiek :( poza tym nogi spuchniete strasznie ;( uda, kolana, łydki kostki i stopy są równe ;( mam die kłody zamiast nóg :( wczoraj przegięlam :(

Agulqa_b jak tam u ciebie, czyżby się zaczęło :)

Alecta mój na mnie krzyczy, że pierwsze co yo telefon do łapy :p

A ja dziś skończyłam 37tc, ciąża donoszona, niech się dzieje wola nieba :) ale niech ta wola będzie przed 14.01 :p

All I want for xmas is baby before due date :D

Ostatnia edycja:
Od 5 mam skurcze co 3min ale ze balonik sam nie wypadl i wody nie odeszly to czekam na obchod i pewnie oxy
A ze swieta to obchod o 9
Zaraz kuzwa zejde ;-)
Juz tu tancze, klekam, kolysze sie i inne cuda by nie bolalo i tak co 3min

Ja to się o mojego małego trochę boję, bo skoro wg położnej z poradni waży ok 2500 kg (czyli wg niej o tydzień więcej) to aż boję się pomyśleć ile będzie ważył na wyjściu.. Więc tak mógłby dotrwać do 37 tc i wyskakiwać :-)

Dziewczyny życzę Wam abyście dotrwały do swoich terminów, maleństwa urodziły się zdrowe i były aniołkami. No wiecie dużo spały, mało płakały i w ogóle rozwijały się idealnie ;-) Klimat świąt za oknem raczej nie zapowiada rychłego opadu śniegu, no ewentualnie deszcze także cóż.. Dla niektórych z Was może to są ostatnie dni w dwupaku, trzymam kciuki za wszystkie! Szczególnie te, które już są w szpitalu bądź za chwilę się tam znajdą :-) No i raz jeszcze gratuluję naszym pierwszym mamom! Gochson ciekawe czy będziesz albo już jesteś w domku na święta? Elutka Ty to sobie chyba sprawiłaś najpiękniejszy prezent, taki szybki poród.. pozazdrościć ;-)
Życzę Wam też aby wasi mężowie/partnerzy wykazali się i pomagali jak najwięcej abyście mogły chociaż trochę czasem odpocząć, bo z tymi facetami to różnie bywa!! :rofl::rofl:

Agulqa pewnie teraz jakoś pójdzie już, myślę, że do południa urodzisz co? :-)

reklama
Jenn gin mówił ze tydzień różnicy to nie różnica, wystarczy że w pomiarach zaznaczy się o mm w te albo wefte i pomiar od razu większy mniejszy, więc nie masz czego się obawiać.

Agulqa_b a czemu na obchod czekasz?

Do góry