reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Wesołych, pięknych, zdrowych i spokojnych świąt dziewczyny!!!

Agilqa - skarbie trzymaj się dzielnie, bądź silna i cierpliwa ( ja wiem co to poród wywoływany ) dasz radę. Czekamy na wieści.

Spałam 12 h jak nigdy. Z przerwą bo młodsza pociecha o 4 chciała sprawdzić czy gwiazdor czasem już nie chodził :-)

Mnie też mdli stałam się wrażliwa na zapachy itd.

Dziś będę się obijać ale wczoraj pomagałam mężowi przy serniku i roladkach z pieczarkami.

Ja kończę 37 tydzień 2 stycznia i wtedy zacznę dużo się ruszać może tej ciąży nie przenoszę skoro macica już pracuje a szyjka jest miękka.

U nas jak pisałam prezenty po kolacji. Gdybym dała rano i nie pozwoliła otwierać by mnie zamęczyły. A tak najpierw jedzonko potem prezenty, wychodzę po kolacji z nimi do kuchni kroić ciasta a mąż z dziadkami wyciąga prezenty i dzwoni dzwoneczkiem. Jak wchodzimy zamyka balkon że to niby gwiazdor wychodził :-) prezenty robimy tylko dzieciom.

Dziś nam zostało tylko sprzątanie ale to ogarnie mąż. Mnie coś bierze na chorobę chyba albo to już ostatki ciąży nie wiem. Taka wyżera a mnie mdli złośliwość żołądka.

Sprzedawca wózka obiecał dodać gratis pokrowce na koła no i zapomniał. Zadzwoniłam do niego ( a co tam ) i dziś są już w domu. Co jakiś czas sobie dotykam wózka hahahah jak porąbana.

Zapomniałam Wam powiedzieć. Wczoraj wróciliśmy ze szpitala a tu co?Leje się w łazience woda nam z sufitu. Sąsiad nas zalał pękła mu rurka i o tym nie wiedział dopiero jak mąż poszedł do niego. Nosz kurde jakie plamy również w wc. Mieszkanie po remoncie. Super nie.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, zycze Wam zdrowych I wesolych swiat I szczesliwego nowego roku! Trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki, zeby byly zdrowe I zeby za bardzo nie Daly mamusiom w kosc podczas porodu:)

Załączniki

• 1419412934095.jpg
    1419412934095.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry