reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Bada m- wyjścia nie ma trzeba dać radę ale stracha i tak mam.

Jeżyk - zobaczymy jakie będą plany lekcji

Doggi - trzymaj się u lekarza, wepchnij się powiedz że rodzisz :-)

reklama
Karpanna- no nie przesadzaj, że jedną zaprowadzisz i będziesz musiała iść po drugą bo lekcje skończy. Trochę wiary i luzu kobieto bo się wykonczysz.

Doggi- to czekamy na wieści.

Jeżyk - bo zerówka jest 2 zmianowa więc może co drugi tydzień będzie że jedna zaprowadze do szkoły wroce potem bede musiala zaprowdzic młodzsza do zerowki a odebrac starsza.:-):-) i popoludniu odebrac mlodsza.:-):-)

Ale już wiem kupię sobie rolki i będę poginać na rolkach mały w wózku a młodsze na rowerach. Czujecie jaki fajny bylby widok wyobrazilam sobie toi sie usmialam. Ja nie marudze wcale tylko zaczelam sie nad tymi wszystkim zastanawiac typowa koncowka ciazy.

Dobry!!!!!
Dopiero wstałam. I co na dzien dobry dostałam???? Mega zgagę!!!!!!

Jezyk, to ja dzisiaj wpraszam sie na obiad!!! Kocham ruskie!!!

Życzę babeczki miłego dnia. Bez kłótni z mężami, chłopakami i bez dolegliwości !!!

Ruszam tyłek i idę robić łóżeczko dla małego. Bo teraz stoi na środku sypialni a wokół same wory z rzeczami do poukładania jak to zrobię mam luz. mama ma mi tylko uszyć pokrowiec na przewijak a mąż wbić te korki hamujące do niego.

reklama
Alecta my z tych co albo koscielny albo zadne
A weselicho mi potrzebne nie jest :p
Poza tym ksiedzu placic nie musze, w koncu to jego obowiazek udzielic sakramentu

Laydeek do kosciola mozecie wszystkie przyjechac :p
Na obiad mozecie sie nie zmiescic :-D
Chyba ze do tego czasu z nieba miliony mi spadna to zrobimy wesele na 200osob i wpadajcie wszystkie :-D

Alecta haha mi wystarczy ze moj ł codziennie w stroju adama mi tanczy :p
Ubaw mam po pachy :p

Gosiane spooooko :p
Organizujcie co tam chcecie :-D
Ja bylam na takich panienskich ze o swoim nawet nie mysle :p
Baaa w ogole go nie pptrzebuje :p

Doggi uwielbiam Twoje dialogi z T :p

Karpanna tak jak mowisz
Kazdy na co innego patrzy
My mamy dwa mieszkania, oba w kredycie wiec wolimy je splacac niz imprezy robic
Slub i chrzest chcemy na jednej mszy z jedna kolacja i tylko najblizsk a tak jak doggi pisze i tak wyjdzie 20-30osob
Wesele mi nie potrzebnd
Wole na co inne wydac te kase

Jezyk na striptizera to zorganizujemu kiedys zlot czarownic z bb w dzien kobiet i pojdziemy wszystkie :p
Ciekawe czy bardziej on oszaleje czy my :p

Zelka u nas mama ł jak uslyszala o ciazy to pierwsze pytanie kiedy slub, na co jej powiedzialam ze JAK URODZE
Moja powiedziala ze nasza decyzja, a pozniek jak w 8tc bylam w szpitalj to mowila ze ten slub i te wszystkie problemy i zalatwiania to pikus przy tym by dziecko bylo zdrowe i mam o niczym nie myslec tylko dbac o siebie i bobasa a reszta jakos wyjdzie w czasis

Alecta tekst mojej tesciowej o tej obsranej du.pie
Do dzis jak ł ja wkirza to my tak gada :p

Karpanna a swietlica??

Nadrobilam :-D
O 5.30 wstalam nasikac do kubeczka zeby tesciowa mi zawiozla do laboratorium i zasnelam o po 8 jak ł poszedl do pracy
Obudzilam sie chwile temu wkjrzona na maksa :-\

Do góry