reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

jezyk mi też ciężko uwierzyć, że to już końcówka :p womanlog pokazuje mi, że już w terminie jestem :-D:-D a wcale się nie czuje, terminowa :rofl2:

reklama
żelka - czytaj dokładniej ja napisałam tak <<Moja kuzynka robiła wesele w drogim hotelu, mieszkają teraz w maleńkim wynajętym mieszkanku są po 30 dzieci nie mają, kupili sobie psa.

Różnie sobie ludzie układają życie, ważne żeby sami byli w nim szczęśliwi. ..>>

Wydali całą kasę na ten hotel i wesele i zabrakło im na resztę. Dla mnie ważniejszy byłby byt a nie postawienie się i pokazanie się. Ale nikogo nie oceniam ich sprawa.

Bada m. - dziś u Julki jedyny w tym tygodniu normalny dzień szkolny bo wczoraj wycieczka a w pn i wt jasełka a w piątek wigilia. I koniec do 7 dwójka potworków w domu. :szok::szok::szok: i 3 w brzuchu hahahahahah Ty bedziesz z 3 na zewnątrz :-)

oooo miała być edycja a weszło osobno sorki....

Skąd te dzieci biorą siłę?? A. czekała wczoraj na tatę, życzenia, tort itd i poszła spać przed 12 a wstała oczywiście jak zwykle :p w sobotę to ona ma urodziny :O zdecydowanie grudzień nie ma miejsca na kolejne świętowanie, więc drogi synku, czekamy!

Miłego dnia!

Megami nie mam pojęcia :p
Ja czasem podejrzewam, że moje coś biorą po kryjomu i dziady nie chcą się podzielić :p
Za to ja nawet jak dobrze śpię to budzę się zmęczona :-/
Już nawet kawa mi nic nie daje

hello:)

ja miałam slub kościelny i wesele choć wcale mi na tym nie zależało. na weselu była już w ciąży o czym jeszcze nie wiedziałam. mieszkaliśmy już wtedy chyba pół roku razem. ale nie żałuję, bo mam fajne wspomnienia. ślub i wesele miałam wyjazdowe. robiliśmy w małym drewnianym kościółku w górach, wesele w takim ośrodku wczasowym z noclegiem i obiadem na drugi dzień. ośrodek mieliśmy wtedy na wyłączność, bo to był maj, więc nikt się nie kręcił. i na dodatek wcale tam nie organizowali wesel, więc moje było za śmieszne pieniądze od osoby. u mnie życzyli sobie około 200 zł/os. na sali, a tam z noclegiem i obiadem na drugi dzień (plus małym rabatem) wyszło jakoś 130 zł/os. :szok::szok:. ludzi miałam jakoś 50 osób i podobnie jak - jezyk - po oczepinach poszliśmy spać, bo jakoś dziwnie się czułam (ciążą), a goście się bawili. panieńskiego i kawalerskiego nie robiliśmy. zresztą my mało tradycyjni jesteśmy :-D:-D

miłego dnia ;-)

reklama
Do góry