reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Karpanna- a czemu masz nie dać? Kobieta jak musi to ze wszystkim sobie poradzi ;)

Alecta- moje chyba też coś biorą, ale o dzieleniu nie ma mowy :p

reklama
Sprite jakbym miała brać ślub kościelny to pewnie chciałabym mieć taki jak Ty, małe grono gdzieś w górach i wsio..
Ale mi nie zależy na ślubie kościelnym ani weselu wole te pieniądzw przeznaczyć na super wakacje. Jak się już ogarniemy to pewnie ślub cywilny sobie weźmiemy na spokojnie w przyszłym roku.

Ja mam nadzieje, że mały wytrzyma do stycznia, a w styczniu niech się dzieje co chce.. Przez te okropne skurcze i kłucie zaczęłam się bać, mam nadzieje, że szyjka cała.. Może w poradni w poniedziałek jedna z tych wrednych lekarek mnie zbada na wszelki wypadek.

Dzięki dziewczyny. Teraz będzie trudniej bo starsza do 1 klasy chodzi i dużo lekcji przynosi do domu ( pogupieli z tym )a od września młodsza do zerówki. Trzeba będzie obie panny zaprowadzić do i odebrać z placówek. Każda w innym miejscu. W dodatku pewnie inne godziny lekcyjne. w domu będę tyle co nic cały czas w biegu :-)

Alecta- jak nie chcą niech się nie dzielą, ale chociaż namiary na dealera by dali ;)

Karpanna- ale jak już je zaprowadzisz to będziesz miała czas tylko dla siebie i synka :)

reklama
Do góry