reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Sprite jakbym miała brać ślub kościelny to pewnie chciałabym mieć taki jak Ty, małe grono gdzieś w górach i wsio..
Ale mi nie zależy na ślubie kościelnym ani weselu wole te pieniądzw przeznaczyć na super wakacje. Jak się już ogarniemy to pewnie ślub cywilny sobie weźmiemy na spokojnie w przyszłym roku.
Ja mam nadzieje, że mały wytrzyma do stycznia, a w styczniu niech się dzieje co chce.. Przez te okropne skurcze i kłucie zaczęłam się bać, mam nadzieje, że szyjka cała.. Może w poradni w poniedziałek jedna z tych wrednych lekarek mnie zbada na wszelki wypadek.
Ale mi nie zależy na ślubie kościelnym ani weselu wole te pieniądzw przeznaczyć na super wakacje. Jak się już ogarniemy to pewnie ślub cywilny sobie weźmiemy na spokojnie w przyszłym roku.
Ja mam nadzieje, że mały wytrzyma do stycznia, a w styczniu niech się dzieje co chce.. Przez te okropne skurcze i kłucie zaczęłam się bać, mam nadzieje, że szyjka cała.. Może w poradni w poniedziałek jedna z tych wrednych lekarek mnie zbada na wszelki wypadek.
Dzięki dziewczyny. Teraz będzie trudniej bo starsza do 1 klasy chodzi i dużo lekcji przynosi do domu ( pogupieli z tym )a od września młodsza do zerówki. Trzeba będzie obie panny zaprowadzić do i odebrać z placówek. Każda w innym miejscu. W dodatku pewnie inne godziny lekcyjne. w domu będę tyle co nic cały czas w biegu :-)
bada m.
karpanna za to jaka będziesz zgrabna ;-)
bada m.
aj tam,aj tam czemu wszystko widzisz w czarnych barwach,damy radę kto jak nie my :-)
reklama