reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Stokrotka, no w sumie też dobre. chyba te opakowania też są w rossmannie, więc na pewno kupię albo mini wersje albo malutkie buteleczki i przeleję :)

agulqa, jednak lepszy efekt byłoby w przeźroczystych słoikach, ale nie było w auchan. jakbyś robiła to weź przeźroczyste ;-);-)

Goschon śliczna! Rzeki mleka dla niej! A Tobie jak najmniej bólu :tak: Dostajesz jeszcze leki po cc? Przy obkurczaniu macicy u nas można było prosić o przeciwbólowe - bez problemu dawali.

Biszkopt gotowy. Choinkę wyjęłam, rozłożyłam, lampki założyłam i póki co taka goła stoi :-D A dziewczyny to zaraz wyjdą z siebie :-D Zaraz mam zamiar ciasto na pierniczki robić... Kurde przez to rozwarcie w stresie jestem... Mam nadzieję, że jednak do stycznia nic nie ruszy :laugh2: :confused2:

Mommy ja prałam wszystkie pluszowe zabawki a plastikowe wymyję ręcznie. Matę jeszcze wypiorę i leżaczek. Nie wiem gdzie ja pomieszczę to wszystko z piwnicy co po młodym przyniosłam.

Ja na obiad robilam racuchy :p

Myslalam że dziś mnie wyjście z domu minie, ale mąż jeczy żebyśmy pojechali na trening razem i od razu zajechali do bricomarche farbę do sypialni wybrać. No odbiło chłopu, ale dalam się ublagac.

Cześć dziewczynki!

Gochson - Emilka słodką ma buziulkę. Cukiereczek!

Doggi - ja mam takie krocze od ponad miesiąca. Grube i obolałe. I na pewno nie od sexu bo u nas zakaz od początku. U mnie dodatkowo sprawę psują hemoroidy.

Stokrotka - trzymasz się dzielnie, oby do 38 tygodnia potem nam się pochwal fotkami z porodówki

Bada m - tylko 12 kg jesteś do przodu? jak Ty to zrobiłaś. Ja pewnie do końca jak zawsze przywalę 20 kg.

Moja torba spakowana, tylko to co na bieżąco spakuję przed wyjściem. Też kupiłam same te małe próbki z rossmanna. Zawsze to mniej miejsca zajmuje.

Aha muszę dopakować sobie cukier bo te gorzkie herbaty i kawy zbożowe są dla mnie bllleee po za tym zawsze mam braki słodkiego po porodzie.

Co do okresu w czasie karmienia to obie dziewczynki piły mleko ze mnie przez rok a okres zawsze dostawałam 3 dni po połogu. Taka ze mnie szczęściara.:wściekła/y:.

Do świąt się oszczędzam ale po świętach będę spacerować sprzątac itd żeby nie łazić do lutego w ciąży.

reklama
Do góry