reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Gochson jaka sliczna! Super ze juz jestescie razem!!!

Ja nie mialam na szczęście traumy u gina żadnego. A co do torby to w polowie mam spakowana wiec cos tam jest i jakby co z pusta nie pojade :p

Mnie koje dziecko starsze chce dzisiaj psychicznie wykonczyc, konczy mi sie cierpliwość...

reklama
Gosiane mój przed chwilą podbiegał do mnie, lał mnie papierową rolką i uciekał przeszczęśliwy żeby go gonić :p
A jeszcze bardziej się cieszył jak w odwecie dostawał "kopa".
Wariat poprostu :-D

Alecta ale macie zabawy :-D :-D

Aza prałaś zabawki? W sumie zastanawialam się nad tym ale no sama nie wiem.

Niech mi ktoś kopa zasadzi , jak wyjadę to natknę się na blokadę dróg i będę sie wqrwiać.....

Moj dzisiaj wszystko robi na przekór. Piękne słońce ale ni cholery sie nie da wyjsc. Przy sniadaniu tak sie wydurnial ze wylal wode z nawilżacza na kaloryferze na całą kuchnie i siebie. Właśnie go na drzemke oddelegowalam bo ziewa jak nie wiem. Może mu przejdzie jak sie kimnie

Gochson Slicznotka z Twojej córeczki:)

Ja juz pakowanie torby mam za sobą, wszystko jest w niej i dla mnie i dla malej później tylko kartę ciazy ale ja zawsze mam na wierzchu nic więcej mi nie potrzeba, nawet dowodu osobistego, ani wyników badań, bo mają wszystko w systemie.

Wczoraj T wygonilam z fotelikiem bo mi tylko miejsce zawołał a tak to już w samochodzie leży. Do szpitala i tak sama nie pojadę wiec luz.

Ja miałam zaje.bista ginekolog w Polsce, normalnie do rany przyłoż.

Nie wiem co dziś na obiad, w sumie przez to zyganie nie mam i tak na nic ochoty.

reklama
Do góry