reklama
bada m.
Fanka BB :)
Gochson cudna jest boże ja sie tak wzruszam jakby Te Wasze dzieci były z mojej rodziny
to ja pierwsza zaczęłam sie pakować ,ale nie mam jeszcze na tip-top torby spakowanej,sztćcy nie mam,kosmetyki i majtki ,ale z kosmetyków korzystam i z majtek też więc to na ostatnią chwile + ładowarka i dokumenty oczywiście
poprasowałam dużych chłopaków,a jest tego tak niewiele od kąt mam suszarkę,bo wiele rzeczy nie trzeba prasować ;-)
to ja pierwsza zaczęłam sie pakować ,ale nie mam jeszcze na tip-top torby spakowanej,sztćcy nie mam,kosmetyki i majtki ,ale z kosmetyków korzystam i z majtek też więc to na ostatnią chwile + ładowarka i dokumenty oczywiście
poprasowałam dużych chłopaków,a jest tego tak niewiele od kąt mam suszarkę,bo wiele rzeczy nie trzeba prasować ;-)
dagi27
Doggi....ten skur.wiel pies po tym co zrobił jak najbardziej zasługuje na takie miano. Ja tez prałam zabawki, w sumie chyba wypralam wszystko co się dało.
ja przez te kłucie - dziś znowu kłuje, chodzić nie umiem , spakowałam torbe i coś dziwnie mało mi wyszło. ja nie weim co na pierwszy poród targałam do tego szpitala, że aż 3 torby mi wyszły . teraz mam jedną fitnessową, więc mniejsza niż podróżna+ taką malutką fitnessową z pampersami itp. dla dziecka. nawet rożek tam upchałam, a i tak jeszcze miejsce zostało. podejrzane.
kosmetyków nie pakuję. kupię w rossmannie żel, szampon itp. w tej mini wersji. nie chce mi się pełnowymiarowych wkładać, tym bardziej, że one są już otwarte i zawsze coś mi sie tam wyleje, jak gdzieś wyjeżdżam.
serio mam wrażenie, że coś pominęłam
Gochson, PIĘKNA!!! <tuli>
kosmetyków nie pakuję. kupię w rossmannie żel, szampon itp. w tej mini wersji. nie chce mi się pełnowymiarowych wkładać, tym bardziej, że one są już otwarte i zawsze coś mi sie tam wyleje, jak gdzieś wyjeżdżam.
serio mam wrażenie, że coś pominęłam
Gochson, PIĘKNA!!! <tuli>
MommyTigger
Hmm... musiałabym powyciągac to wszystko grające i piszczące z nich żeby je wyprać....
dagi27
Sprite z kosmetykami zrobiłam tak samo. Nawet pastę do zębów i listerine mam takie mini
Stokrotka34
Sprite ja polecam te opakowania do samolotu z rossmana przelewasz sobie co i ile chcesz:-) mi to sie super sprawdzilo w derlegacje:-)
Brzuch mnie boli, bipdra bola, nogi bola - sypie sie:-)
E moja szyjka tez jak na blizniaki dzielna:-) jutro 37 tc:-)
Brzuch mnie boli, bipdra bola, nogi bola - sypie sie:-)
E moja szyjka tez jak na blizniaki dzielna:-) jutro 37 tc:-)
reklama
agulqa_b
ja tez jak zdarze przed porodem do rossmanna to mala wersje kosmetykow kupie
ja dzis na obiad to co zwykle jak nie mam pomyslu czyli leniwe ;p
\ojjj aclecta skradly moje serce
ja dzis na obiad to co zwykle jak nie mam pomyslu czyli leniwe ;p
\ojjj aclecta skradly moje serce