reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Gochson cudna jest :happy: boże ja sie tak wzruszam jakby Te Wasze dzieci były z mojej rodziny

to ja pierwsza zaczęłam sie pakować ,ale nie mam jeszcze na tip-top torby spakowanej,sztćcy nie mam,kosmetyki i majtki ,ale z kosmetyków korzystam i z majtek też więc to na ostatnią chwile :-p+ ładowarka i dokumenty oczywiście

poprasowałam dużych chłopaków,a jest tego tak niewiele od kąt mam suszarkę,bo wiele rzeczy nie trzeba prasować ;-)

ja przez te kłucie - dziś znowu kłuje, chodzić nie umiem :confused2:, spakowałam torbe i coś dziwnie mało mi wyszło. ja nie weim co na pierwszy poród targałam do tego szpitala, że aż 3 torby mi wyszły :szok::szok:. teraz mam jedną fitnessową, więc mniejsza niż podróżna+ taką malutką fitnessową z pampersami itp. dla dziecka. nawet rożek tam upchałam, a i tak jeszcze miejsce zostało. podejrzane.
kosmetyków nie pakuję. kupię w rossmannie żel, szampon itp. w tej mini wersji. nie chce mi się pełnowymiarowych wkładać, tym bardziej, że one są już otwarte i zawsze coś mi sie tam wyleje, jak gdzieś wyjeżdżam.

serio mam wrażenie, że coś pominęłam :confused2:

Gochson, PIĘKNA!!! <tuli>

Gochson ale masz śliczną pyzę!!! Jest do schrupania!!! :-) ja już chcę mojego słodziaka na świecie! (tylko jeszcze niech poczeka na tatusia i na spakowaną torbę :-p)

Sprite ja polecam te opakowania do samolotu z rossmana przelewasz sobie co i ile chcesz:-) mi to sie super sprawdzilo w derlegacje:-)
Brzuch mnie boli, bipdra bola, nogi bola - sypie sie:-)
E moja szyjka tez jak na blizniaki dzielna:-) jutro 37 tc:-)

reklama
Do góry