reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa prowadzenie księgowości to jednak duża odpowiedzialność, ja bym się chyba nie podjęła. Ale ja to jednak umysł humanistyczny więc może dlatego.

Jeśli donoszę do terminu i dostane skierowanie na planowane cc na 8.01 tak jak ustalałam z gin. to zostało mi 28 dni max. Jeśli dobrze liczę.

alecta, mój też ten buga coś tam ciagle gada. hahaahhahahaha. i non stop "jestem minionkiem. szybko biegam. ale nie lubie bananów, a minionki lubią" hahahahhahaha. tyle, ze on czesciej gra w gre niż je na kompie ogląda. na youtubie to woli oglądać megadyskont.pl - testy zabawek tomek i przyjaciele. albo takie amerykańko-chińskie rodzeństwo co się bawią tymi zestawami trackmaster z tomka :confused2:

agulqa, zrób sobie rude :tak:

No niestety taki urok tych rudości i czerwieni, a jeszcze jak Ty na blond nałożysz to będziesz musiała pewnie często farbować (ja musiałam co 2 tygodnie jak przeszłam kiedyś z blondu na rudy).
Ja ogólnie często eksperymentuje z kolorami i mam talk, że wpadnie mi do głowy zafarbować się na zielono to robię:rofl2:

Ja też planuje jeszcze się zafarbowac przed świętami i chciałabym iść do fryzjera ale boje się, że jak pójdę to sie obetne na krótko bo mnie strasznie korci.

reklama
To ja do ślubu ostro zapuszczałam włosy :) Teraz mam mega długie i mnie też wkurzają.
Trzeci dzien z rzędu jadłam bigos. Chyba wyobrażacie sobie jak się dzis czuje :))

Do góry