reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Alecta są ale te szkoły są beznadziejne i dla księgowych nic nie ma (a przynajmniej w ostatnich latach nie było). Co jedynie kursy z pupu były....
Mommy no zależy od szkoły.
Teraz ogólnie dużo jest takich księgowych kierunków.
Z PUP często się trafiają kursy, ale Agulqa musiałaby być bezrobotna.
Ja ze swojej szkoły jestem zadowolona, jedyny minus, że rok to za mało żeby faktycznie wszystko ogarnąć na moim kierunku.
Zwłaszcza jeśli chodzi o chemię, pracę w ciemni itp
Teraz ogólnie dużo jest takich księgowych kierunków.
Z PUP często się trafiają kursy, ale Agulqa musiałaby być bezrobotna.
Ja ze swojej szkoły jestem zadowolona, jedyny minus, że rok to za mało żeby faktycznie wszystko ogarnąć na moim kierunku.
Zwłaszcza jeśli chodzi o chemię, pracę w ciemni itp
agulqa_b
Wlasniw ja nie chce szkoly jakiejs
Mam studia z rachunkowosci i gowno wiem
Chce kurs kilku dniowy intensywny i z ktorego wyniose wlasnie nie tylko papiee
Mam studia z rachunkowosci i gowno wiem
Chce kurs kilku dniowy intensywny i z ktorego wyniose wlasnie nie tylko papiee
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Tośka podczas oglądania bajki zlała się do łóżka...
Nulini, no młody dzis miał identycznie! tylko nie na bajce i nie nałóżku. wstał z łóżka i już nie doszedł, bo od razu siki poszły. wszystko mokre.
alecta, u nas też dalej minionki rządzą. czekam na tego chińskiego miniona, ciekawe czy do świąt dojdzie.
moje ucho dalej zatkane. nawet suszarka mnie dziś wkurwia, bo wyprałam takie dupsiki jak skarpetki, czapeczki, rajstopki itp. niemowlęce i ta suszara ma za mało załadowane chyba i ciągle się jej czujnik włącza, że już suche, a nie jest suche . już nie odzywam się nawet.
alecta, u nas też dalej minionki rządzą. czekam na tego chińskiego miniona, ciekawe czy do świąt dojdzie.
moje ucho dalej zatkane. nawet suszarka mnie dziś wkurwia, bo wyprałam takie dupsiki jak skarpetki, czapeczki, rajstopki itp. niemowlęce i ta suszara ma za mało załadowane chyba i ciągle się jej czujnik włącza, że już suche, a nie jest suche . już nie odzywam się nawet.
agulqa_b
Mi zalezy wlasnie ma typowym szybkim kursie
Wkur.wilam sie na ksiegowa i muszd to zaczac sama ogarniac
No inaczej nie damy rady :-\
Nulini haha
Pewnie po prostu zapomniala ze chce jej sie siku
Wkur.wilam sie na ksiegowa i muszd to zaczac sama ogarniac
No inaczej nie damy rady :-\
Nulini haha
Pewnie po prostu zapomniala ze chce jej sie siku
Spoko laski, mój gdyby nie miał pieluchy to też by się zlał i to kilka razy...
Sprite na allegro jest też pełno tych minionków i zastanawiam się czy młodemu nie zamówić.
Boje się tylko, że wtedy one już totalnie opanują jego umysł
Sprite na allegro jest też pełno tych minionków i zastanawiam się czy młodemu nie zamówić.
Boje się tylko, że wtedy one już totalnie opanują jego umysł
agulqa_b
Alecta nie rozwalaj mnie
Kurde chyba dojrzalam do pofarbowania wlosow przed swietami, tylko sama nie mam pojecia czy zostac przy blondzie czy walnac brazowe jak kiedys albo rudawe... no i musialaby, isc do fryzjera obciachac troche
Heeeelp :-(
Kurde chyba dojrzalam do pofarbowania wlosow przed swietami, tylko sama nie mam pojecia czy zostac przy blondzie czy walnac brazowe jak kiedys albo rudawe... no i musialaby, isc do fryzjera obciachac troche
Heeeelp :-(
reklama
Agulqa pogadamy jak Robson będzie podchodzić do Ciebie i mówić "bugijabałataajaaaa, kampaaaaj bleeeee"
Co do włosów to ja muszę zafarbować przed świętami, bo nie mogę już na mój 1 cm odrost patrzeć.
No i ja zostaje przy rudym, bo pasuje do mojego wrednego charakteru
A Ty mi się najbardziej w blondzie widzisz;-)
Co do włosów to ja muszę zafarbować przed świętami, bo nie mogę już na mój 1 cm odrost patrzeć.
No i ja zostaje przy rudym, bo pasuje do mojego wrednego charakteru
A Ty mi się najbardziej w blondzie widzisz;-)